Sängkläder för barn

Inred ditt barns rum i mjuka täcken och sängkläder från många olika varumärken så som Baby Dan, NG Baby och Disney. Ditt barn kommer att älska de populära karaktärerna från Frost, Bilar, Pokemon och Avengers. Läs mer…

Bäddset för barn och baby

Hos oss hittar du bäddset för både barn och baby. Vi har en stor mängd olika barnbäddset som passar alla stilar och tycken. Du kan till exempel hitta sängkläder till ditt barns spjälsäng från Baby Dan i OEKO-TEX-certifierad bomull, vilket innebär att det är helt fritt från skadliga ämnen. Då kan du vara trygg med att ditt barn får de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

För de lite äldre barnen har vi roliga påslakan med motiv från bland andra My Little Pony, Minions, Star Wars och Bratz. De hjälper till att ge barnrummet lite extra färg och är en kul detalj för ditt barn.

Sängkläder för spjälsäng från NG Baby

Om du vill ha något mer lyxigare så är NG Baby’s påslakanset i linne ett riktigt bra val. Linne är ett material som andas lätt och tål att tvättas. I deras kollektion Mood hittar du dova och harmoniska färger så som Petrol Green, Dusty Pink och Graphite Grey.

Linne, bomull och polyesterlakan

Det kan vara svårt att välja vilket material på påslakan du ska köpa till ditt barn. Nedan kan du se vad de olika materialen har för egenskaper.

Linne

Linnesängkläder är ett riktigt lyxigt material. Med sina svala egenskaper när det är varmt och värmande egenskaper när det är kyligt gör det ett perfekt material för sängkläder. Linne kan kännas något stelt i början men mjuknar med användande. Det håller länge och tål därför att tvättas ofta utan att dess egenskaper försvinner. Tyvärr är linne även det dyraste alternativet.

Bomull

Sängkläder i bomull är det mest vanliga. Det ger mjuka, sköna och tåliga lakan som andas. Bomullslakan brukar oftast färgas och passar mycket bra till tryck. Det finns även en del olika sorters bomullsblandningar som ger olika typer av bomullskvalitet. Ju högre trådtäthet, desto finare och lyxigare tyg.

Polyester

Om du vill ha ett värmande bäddset så är polyester bra. Dock andas det inte som bomull och linne, det är därför inte att rekommendera när det är varmt. Polyester ska heller inte användas till små barn på grund av detta. Då är ett svalare material som bomull och linne bättre.

Köp påslakan för barn online

På CDON.COM hittar du allt för ditt barns sovrum, vare sig det är till sängen, inredning eller leksaker. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice så står de gärna till hjälp. Vi har snabb och trygg leverans!