Ljusstakar

Lys upp tillvaron med en snygg ljusstake och ett levande ljus. En vacker ljusstake kan verkligen höja mysfaktorn i ett helt rum och oavsett om din inredningsstil är retro, minimalistisk, romantisk eller chabby chic så har vi garanterat ljusstakar som passar. Vi har allt från stora ljusstakar att ställa på golvet, till mindre väggljusstakar. Läs mer...

Ljusstakar – den perfekta presenten

Ljusstakar (eller lyktor för den delen) är verkligen lysande presenter att ge bort. Snygga inredningsdetaljer som samtidigt står för ljus och värme, vilket ju är en fin symbolik i en present. Här på CDON.COM hittar du ljusstakar och lyktor till varierande priser, under hundralappen eller över tusenlappen – oavsett presentstorlek så finns här garanterat en ljusstake eller lykta som matchar priset.

Vi bjuder på ett litet rim, om nu ljusstakarna eller lyktan ska vara en present: Tack för att du alltid finns där för mig, här får du något som kan lysa upp tillvaron hos dig!

Och förresten, om du inte skulle hitta en passande ljusstake eller lykta att ge bort men är på jakt efter en present, varför inte ett presentkort på Nordens Största Varuhus?