Möbler

Här hittar du ett enormt utbud av stilrena och prisvärda utemöbler för alla utrymmen och tillfällen. Oavsett om du letar efter ett par stolar till balkongen eller en stor möbelgrupp till trädgården. Vi har dessutom utemöbler i varierande material och design så att du lätt kan hitta utemöbler som passar dig och din stil. Läs mer

 

Utemöbler - Design och material

En viktig aspekt när man väljer utemöbler är design, färg och material. Vårt breda sortiment gör det möjligt för dig att hitta något som passar dig och din inredningsstil. På CDON.COM hittar du hundratals utemöbler i olika färger, former och material. Grillfester och middagar med familjen kan bli stökiga. Med löstagbara sittdynor som är enkla att tvätta och utemöbler i slitstark konstrotting behöver du inte oroa dig för fula fläckar och smuts.

Matgrupper och loungegrupper

Matgrupper och loungegrupper är det perfekta alternativet för dig som älskar sällskap och som helst vill spendera din tid utomhus med vänner och familj. Bli inspirerad av vårt breda sortiment och se till att du och dina nära får ut det mesta av sommaren med en loungegrupp eller matgrupp.

Loungegrupp

Om du älskar att slappna av i solen med några kompisar och en kall dryck i handen? Med en loungegrupp har du alltid plats över för vänner och familj när ni vill njuta av sommarvärmen i lugn och ro. Dessutom har vi en mängd olika loungegrupper i konstrotting som är både vädertåliga och enkla att rengöra.

Matgrupp

Med en stor matgrupp har du alltid en plats att samla alla på så att ni kan njuta av vädret tillsammans. Oavsett om ni är ett fåtal vänner som älskar att grilla eller om ni är en stor familj som älskar att äta utomhus på sommaren.

Parasoll & Solskydd

Ibland är det skönt att komma ifrån solen en stund och sätta sig i skuggan. På CDON.COM hittar du parasoll som ger dig en svalkande paus från solen oavsett om du sitter ute på din terrass eller på din balkong.