Skänkar & Avlastningsbord

Att inreda med ett avlastningsbord & skänkar är både praktisk och snyggt, i vårt breda sortiment av det inte en utmaning att hitta en som passar in i din inredningsstil. Läs mer...

Inred och förvara med avlastningsbord och skänkar 

För att du ska hitta ett avlastningsbord med syfte att vinna lite extra förvaring men samtidigt något som ser snyggt ut och passar in i ditt hem erbjuder vi en stor variation. Vilken typ av skänk du ska välja beror främst på utrymmet som du har tänkt placera skänken och vilken funktion den ska fylla. Ska den exempelvis fungera som avlastning i hallen där man förvarar mycket kläder och skor (speciellt under vintertid) är det smart att välja en stor om platsen tillåter med lådor för nycklar, mössor och andra småsaker man vill slänga av sig när man kommer innanför dörren.

Efter du har hittat den rätta möbeln för dig kan du sätta din personliga prägel genom att inreda den med exempelvis en vas med blommor, stakade coffee table-böcker, några stilleben och en snygg bordslampa. På så sätt har du också förenat bänken snyggt med resten av rummet.

Oavsett vad du har tänk att använda din möbel till kan du hitta en som är rätt för dig hos CDON.