Bäddsoffor

En bäddsoffa är ett utmärkt alternativ för dig som behöver spara utrymme eller helt enkelt behöver en extra sovplats i hemmet. På CDON.COM hittar du ett stort utbud av snygga, bekväma bäddsoffor i varierande design som passar in i varje hem. Vi har allt från diskreta bäddsoffor med utdragbar säng till klassiska 2-sits soffor. Läs mer

Platsbesparande och bekväma bäddsoffor

För dig som ofta har övernattande gäster kan det vara jobbigt att behöva ordna en extra sovplats, speciellt om du inte har ett extra rum eller ett stort vardagsrum. Med en bäddsoffa har du alltid en extra sovplats redo för besökande familj eller vänner.

Men en bäddsoffa behöver inte alltid vara en extra sovplats för gäster. Gillar du att spendera tid i sommarstugan eller har ett mysigt litet hus på landet? Ibland kan det vara svårt att få plats med allt man behöver under ett och samma tak så varför inte investera i en bekväm bäddsoffa där du kan umgås med vänner på dagen och vila bekvämt på natten. På CDON.COM hittar du hundratals prisvärda och bekväma bäddsoffor som passar perfekt för studentlägenheten och sommarstugan.

Mer än bara en sovplats

Tack vare vårt breda sortiment av bekväma och stilrena bäddsoffor kommer du alltid kunna hitta en soffa som både passar in i ditt hem och blir en bekväm sovplats för dina gäster. Med varierande storlekar, färger och sittplatser kommer du garanterat att hitta en bäddsoffa som är lika stilren som den är funktionell. Köp en stilren bäddsoffa på CDON.COM och ge ditt hem en helt ny känsla.

Bäddsoffan i vardagsrummet

När du väljer soffa är det viktigt att tänka på hur ditt vardagsrum ser ut. Om du har ett tungt soffbord i vägen kan det vara bättre att investera i en bäddsoffa med divan. På CDON.COM hittar du både klassiska bäddsoffor med utdragbar säng och stilrena divanbäddsoffor utan utdragbara delar. Perfekt för dig som vill ha ett snyggt soffbord mitt i rummet utan att behöva flytta på det varje gång du vill använda bäddsoffan som säng.