Gardiner

Här finner du ett stort utbud av gardiner. Vi har allt från hissgardiner till gardinstänger. Inom varje kategori erbjuder vi gardiner i flera olika storlekar, design och material. Det breda sortimentet gör att du kan hitta något som passar för just ditt hem! Läs mer om våra gardiner här.

Plisségardiner

Plisségardiner är några av de mest flexibla gardinerna på marknaden. De fungerar i alla typer av fönster och ser till att solen och nyfikna grannar håller sig borta. Vi har plissegardiner i flera olika storlekar färger. Ta en titt på vårt sortiment av Plisségardiner.

Mörkläggningsgardiner

På CDON finner du ett brett sortiment av mörkläggningsgardiner. Vi erbjuder ett stort utbud av olika färger, mönster och storlekar. Mörkläggningsgardiner passar bra till rum där du vill ha det extra mörkt, som till exempel i ett sovrum. Här hittar du alla våra mörkläggningsgardiner.

Rullgardiner

Rullgardiner är både praktiska och mångsidiga. Väljer du en rullgardin till sovrummet bör du köpa en med mörkläggande tyg för minimalt ljusinsläpp, väljer du däremot en rullgardin till ett vardagsrum passar det bättre med en gardin som släpper in dagsljuset bättre. På CDON hittar du ett stort utbud av rullgardiner i flera olika sorters färger, material och storlekar.

Hissgardiner

På CDON finner du ett stort utbud av hissgardiner. Hissgardiner är praktiska då de kan rullas upp och ner efter behov, de fungerar lika bra som en inredningsdetalj som att skärma av mot både insyn och ljus. Vi erbjuder hissgardiner i flera olika färger, material och modeller.

Gardinstänger

För att få den bästa gardinlösningen räcker det inte bara med den perfekta gardinen, utan även ett bra upphängningssätt. På CDON finner du ett brett sortiment av gardinstänger i flera olika färger och modeller. Missa inte tillbehören! Du hittar våra gardinstänger här.