Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

[100st.]Munskydd typ IIR CE märkt filtrerar 98% bakterier WONDO
[100st.]Munskydd typ IIR CE märkt filtrerar 98% bakterier WONDO
[100st.]Munskydd typ IIR CE märkt filtrerar 98% bakterier WONDO

1 / 3

[100st.]Munskydd typ IIR CE märkt filtrerar 98% bakterier WONDO

(2 recensioner)
90 kr

-65%

Rek pris. 258 kr
Officiella Wondo 50-pack IIR MunskyddWondo Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften
Läs mer

Officiella Wondo 50-pack IIR Munskydd

Wondo Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor .Godkända enligt standard EN 14683:2019. Klass IIR (filtrerar 98% bakterier). Förpackningen innehåller 50 st munskydd för engångsbruk.

Vi är Wondos exklusiva distributör av Kirurgiska Munskydd av klass IIR i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor, s.k. droppsmitta. Skyddar inte mot luftburen smitta.

Instruktioner för användning

  1. Blå utsidan ska alltid bäras utåt.
  2. Fäst masken med öron banden bakom öronen. Tryck och justera passformen om näsroten med näsklämman tills näsklämman formas efter din näsform.
  3. Dra i maskins undersida och se till att den täcker din näsa och haka.
  4. Justera tills god passform har uppnåtts!

LAGRING OCH TRANSPORT
Förvaras i torr, ventilerad och icke-frätande miljö. Hålls borta från eld och brandfarliga ämnen. Undvik tung belastning, direkt solljus och regn eller snö under transport.

HÅLLBARHET
Två år.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .