Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

25-pack munskydd FFP2 klassad CE-märkt (FFP2)

Fri frakt
-30%
25-pack munskydd FFP2 klassad CE-märkt (FFP2)
25-pack munskydd FFP2 klassad CE-märkt (FFP2)
25-pack munskydd FFP2 klassad CE-märkt (FFP2)
25-pack munskydd FFP2 klassad CE-märkt (FFP2)
279 kr
Rekommenderat pris: 399 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av ProMask

Bevaka produktens pris

 • Medicinsk högkvalitativt munskydd i 5 pack.
 • Dessa masker är CE märkta.
 • Dessa munskydd är godkända enligt Europastandard

Medicinsk högkvalitativt munskydd i 1 -pack ( 25 st ) (FFP2 klassade) och CE-märkta enligt WHOs (World Health Organization) riktlinjer. Används inom svensk sjukvård. Skena över näsa så att masken blir formbar.

N95 är en amerikansk standard som motsvarar den kinesiska KN95 och den europeiska FFP2-standarden. Detta är alltså ett munskydd som motsvarar en FFP2-standard. 

För att uppfatta vad KN95, N95 och FFP2 upprätthåller för säkerhetskvalitet följer en beskrivning nedan:

Vad är en FFP-mask?

För att skydda sig mot skadliga aerosoler och små partiklar i luften kan man använda ett FFP filtrerande andningsskydd. FFP-masker är s.k. halvmasker, dvs de täcker mun, näsa och haka. Det är viktigt att man använder skyddet på rätt sätt och att det sluter tätt intill huden. Du kan alltså inte ha skägg när du använder en FFP-mask. Till skillnad från ett vanligt munskydd är FFP-maskerna avsedda att skydda bäraren från partiklar i luften.


 • FF står för ”Filtering Facepiece” (filtrerande ansiktsskydd) och P för "Particles". FFP-masker är certifierade enligt standarden EN 149.
 •  
 • FFP1: Munskydd avsedda för miljöer där det inte förekommer farliga aerosoler eller damm, där masken främst ska filtrera bort damm så att man inte andas in det. Filtrerar minst 80% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används inom t ex byggindustrin.
 •  
 • FFP2: Munskydd avsedda för miljöer där skadliga partiklar kan finnas i luften. Filtrerar minst 95% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används ofta i yrken där man kommer i kontakt med skadligt damm, aerosoler eller rök.
 •  

I korthet handlar det om hur små partiklar som kan stoppas av ett andningsskydd. Ju tätare skydd, desto mindre partiklar kan fångas upp. De vanliga “läkarmaskerna” faller utanför ovanstående klassningar.

Glöm inte hålla minst 2 meter avstånd från andra och tvätta händerna ofta och noggrant. Har du minsta sjukkänningar bör du inte vistas bland andra. 

Dessa masker är CE märkta. 

Dessa munskydd är godkända enligt Europastandard EN14683:2019. De är även testade med fullgott resultat av oberoende testinstitut.

2.5

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Övriga villkor

Vid retur så står alltid kunder själv för returfrakten. Paketet ska självklart vara obrutet i original kartong. Kunden ansvarar över paketet tills vi mottagit returen. Därför rekommenderar vi spårbart. Reklamation står vi för om det är produktionsfel av något slag. Outlöst försändelse har vi en straffavgift på 499:- SEK (kund struntar i att hämta ut och paket går tillbaka i retur automatiskt) det blir dyra logistik kostnader för oss, logistikföretag och varudepå.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .