Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

[50st.]Pharmea Munskydd IIR CE märkt i tre lager
[50st.]Pharmea Munskydd IIR CE märkt i tre lager

1 / 2

[50st.]Pharmea Munskydd IIR CE märkt i tre lager

49 kr

-78%

Rek pris. 225 kr
Pharmea IIR MunskyddPharmea Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från anv
Läs mer

Pharmea IIR Munskydd

Pharmea Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor .Godkända enligt standard EN 14683:2019. Klass IIR (filtrerar 98% bakterier).

Instruktioner medföljer på: Engelska, Svenska, Danska, Norska, Finska och Tyska.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor, s.k. droppsmitta. Skyddar inte mot luftburen smitta.

Instruktioner för användning

  1. Blå utsidan ska alltid bäras utåt.
  2. Fäst masken med öron banden bakom öronen. Tryck och justera passformen om näsroten med näsklämman tills näsklämman formas efter din näsform.
  3. Dra i maskins undersida och se till att den täcker din näsa och haka.
  4. Justera tills god passform har uppnåtts!

LAGRING OCH TRANSPORT
Förvaras i torr, ventilerad och icke-frätande miljö. Hålls borta från eld och brandfarliga ämnen. Undvik tung belastning, direkt solljus och regn eller snö under transport.

HÅLLBARHET
Två år.


0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .