Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Andningsskydd FFP2 Vita 50-pack

1 / 1

Andningsskydd FFP2 Vita 50-pack

99 kr

-19%

122 kr
Kartong á 50st separat plastförpackade FFP2 (KN95) andningsskydd. FFP2 (KN95) andningsskydd är en vikbar mask tillverkad i fem lager. Skyddet är ergonomiskt utformat för att vara lätt att andas igenom. FFP2 mask är framtagen för att vara bekväm 
Läs mer

Kartong á 50st separat plastförpackade FFP2 (KN95) andningsskydd.


FFP2 (KN95) andningsskydd är en vikbar mask tillverkad i fem lager. Skyddet är ergonomiskt utformat för att vara lätt att andas igenom. FFP2 mask är framtagen för att vara bekväm att bära och sitta skönt över näsa och mun. Filtrerar minst 94% av partiklarna som mäter upp till 0,6 µm och med ett maximalt läckage på 11%. Andningsskydden är avsedda för engångsbruk och ska bäras i högst 8 timmar. 


CE-märkt och uppfyller europeiska standarden EN149:2001 + A1:2009


Vad är en FFP-mask?

För att skydda sig mot skadliga aerosoler och små partiklar i luften kan man använda ett FFP filtrerande andningsskydd. FFP-masker är s.k. halvmasker, dvs de täcker mun, näsa och haka. Det är viktigt att man använder skyddet på rätt sätt och att det sluter tätt intill huden. Du kan alltså inte ha skägg när du använder en FFP-mask. Till skillnad från ett vanligt munskydd är FFP-maskerna avsedda att skydda bäraren från partiklar i luften.

FF står för ”Filtering Facepiece” (filtrerande ansiktsskydd) och P för "Particles". FFP-masker finns i tre skyddsklasser (1-3) som filtrerar olika stora partiklar, där 1 ger lägst skydd och 3 ger högst skydd. FFP-masker är certifierade enligt standarden EN 149.FFP2: Andningsskydd avsedda för miljöer där skadliga partiklar kan finnas i luften. Filtrerar minst 94% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används ofta i yrken där man kommer i kontakt med skadligt damm, aerosoler eller rök.


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner