Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Batman Bebis Romper
Batman Bebis Romper
Batman Bebis Romper

1 / 3

Batman Bebis Romper

299 kr

-25%

Rek pris. 399 kr
Bat-Baby: Klä upp din söta bebis i stil med denna härliga Batman Bebis Romper! Denna rompern gör att ditt barn både kan vara och se ut som en superhjälte!Ikonisk Batman Design: Inspirerad och designad efter de
Läs mer

Bat-Baby: Klä upp din söta bebis i stil med denna härliga Batman Bebis Romper! Denna rompern gör att ditt barn både kan vara och se ut som en superhjälte!

Ikonisk Batman Design: Inspirerad och designad efter den oerhört populära superhjälten Batman, kommer denna Batman rompern snabbt att bli en av erat nya favorit plagg för er bäbis!

Bekväm: Den här romperen ser inte bara bra ut, den är också jättebekväm! Tack vare de högkvalitativa tygerna kommer denna rompern varken att klia eller irritera er bäbis hud.

Bra kvalitet: Våra Batman produkter är gjorda av hög kvalitet och för att ha en lång livslängd. Denna Batman rompern är inget undantag! Om rompern underhålls och används ordentligt kommer den att hålla länge!


Specifikationer:

  • Material: 100% Bomull
  • Färg: Grå
  • Typ av Fäste: Baksida
  • Typ: Bebis Romperdräkt, Kortärmad
  • Design: Bebis Romper , Batman, Young Cartoon
Upptäck mer inom Kläder & skor Kläder
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .