Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Förstoringsglasögon - 160% - Läsglasögon
Förstoringsglasögon - 160% - Läsglasögon
Förstoringsglasögon - 160% - Läsglasögon
Förstoringsglasögon - 160% - Läsglasögon

1 / 4

Förstoringsglasögon - 160% - Läsglasögon

99 kr

-50%

Rek pris. 198 kr
FÖRSTORINGSGLASÖGON 160%MÅNGSIDIGT ANVÄNDNING - förstoringsglas av hög kvalitet kan användas i många situationer. De kommer att vara perfekta för läsning, men tack vare det faktum att de lämnar
Läs mer
FÖRSTORINGSGLASÖGON 160%
MÅNGSIDIGT ANVÄNDNING - förstoringsglas av hög kvalitet kan användas i många situationer. De kommer att vara perfekta för läsning, men tack vare det faktum att de lämnar båda händerna fria kan de också användas för sömnad, DIY, arbete i verkstaden som kräver precision och många andra hushållsuppgifter.
HÖGT ZOOM - Dessa praktiska läsglasögon förstorar upp till 160%, vilket säkerställer säkra och exakta rörelser, även om det behövs en nål eller andra aktiviteter.
MÖJLIGHETEN MED ATT FÄSTA PÅ SOLGlasögon - konstruktionen av dessa förstoringsglas har utformats så att människor som använder korrigerande glasögon dagligen kan använda förstoringsglasen utan att behöva ta av dem först.
FALL INKLUDERAT - förstoringsglasen är förpackade i ett mycket praktiskt fodral, som perfekt skyddar dem mot repor eller skador och låter dig alltid hålla dem till hands. Dessutom har fodralet en galge som du enkelt kan fästa i en bältesögla, ryggsäck eller handväska.
SPECIFIKATION - fall ingår: ja; material: ABS; förstoring: 160%; kan bäras över korrigerande glasögon: ja; mått: 16,5 / 14 / 4,5 cm; vikt: 0,077 kg; vikt i förpackningen: 0,078 kg
SPECIFIKATION:

fall ingår: ja
material: ABS
förstoring: 160%
kan bäras över korrigerande glasögon: ja
mått: 16,5 / 14 / 4,5 cm
vikt: 0,077 kg
vikt i förpackningen: 0,078 kg
INKLUDERAT:

glasögon
fodral
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .