Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Notes POST-IT neon 76x127mm gul 6st
Notes POST-IT neon 76x127mm gul 6st
Notes POST-IT neon 76x127mm gul 6st

1 / 3

Notes POST-IT neon 76x127mm gul 6st

242 kr

-10%

Rek pris. 269 kr
Använd de här iögonfallande, neonfärgade Post-it® Sticky-notislapparna för att snabbt och effektivt skapa en påminnelse, lämna ett meddelande eller skriva en att göra-lista.Se till att dina anteckningar eller idéer syns med de här neongula Post-it® S
Läs mer
Använd de här iögonfallande, neonfärgade Post-it® Sticky-notislapparna för att snabbt och effektivt skapa en påminnelse, lämna ett meddelande eller skriva en att göra-lista.

Se till att dina anteckningar eller idéer syns med de här neongula Post-it® Sticky-notislapparna. De här stora notislapparna är tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer och är ett miljömedvetet val för dina anteckningsbehov. Post-it®-notislappar är mycket mångsidiga och kan användas till mycket, från att snabbt skriva ner ett telefonnummer och en att göra-lista, till att anteckna idéer och lämna meddelanden till kollegor, vänner och familj. Med de flyttbara notislapparna kan du enkelt fästa, ta bort och flytta dina anteckningar utan att lämna märken på ytor som arkivskåp, dörrar och väggar eller inuti kalendrar, pärmar och anteckningsböcker. Varje block på 76 x 127 mm består av 100 blad med notislappar.

Fastnar direkt, varje gång
Större storlek ger dig mer utrymme att skriva på
Tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer
Attraktiva färger gör att meddelanden och påminnelser sticker ut.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter