Tillbaka till toppen
Skylt Suddbar WIFI Dela Lösenord / Användaruppgifter

1 / 1

Skylt Suddbar WIFI Dela Lösenord / Användaruppgifter

59 kr
Smidig skylt för att dela med sig av lösenordet till WIFI / trådlösa nätverket hemma eller på jobbet. Skriv på skylten med en passande tuschpenna (whiteboardpenna eller liknande) och sudda sedan enkelt ut när du vill skriva något nytt! Om du byter
Läs mer
Smidig skylt för att dela med sig av lösenordet till WIFI / trådlösa nätverket hemma eller på jobbet. Skriv på skylten med en passande tuschpenna (whiteboardpenna eller liknande) och sudda sedan enkelt ut när du vill skriva något nytt!

Om du byter lösenord lite då och då (t ex för barnen) så kan du här ha ett bra ställe att skriva upp nytt lösenord när det är dags! Går även att använda på arbetsplatsen om man vill dela användaruppgifter för WIFI till många eller på en restaurang eller annan publik plats där man vill visa upp det publika nätverket som kunderna kan använda.

Rund skylt på 10 x 10 cm, tillverkad i akryl med en yta som går att skriva på och sudda ut, oändligt antal gånger. Baksidan har självhäftande tejp så att den går att fästa på valfritt underlag. Använd en passande penna, ej permanent eller vass spets.

Storlek: 10 x 10 cm
Färg: Svart med beige text / ikoner och vita fält att skriva i
Material: Blank akrylplast
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner