Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Barbie Color Reveal Adventskalender 2021
Barbie Color Reveal Adventskalender 2021
Barbie Color Reveal Adventskalender 2021

1 / 3

Barbie Color Reveal Adventskalender 2021

399 kr
Barbie Adventskalender Ultimate Color Reveal Doll. Julkalender för alla som gillar Barbie! Räkna ner dagarna till julafton med 24 överraskningar i form av en Barbiedocka och tillbehör. Med Barbie Adventskalender blir det lätt
Läs mer
Barbie Adventskalender Ultimate Color Reveal Doll. Julkalender för alla som gillar Barbie! Räkna ner dagarna till julafton med 24 överraskningar i form av en Barbiedocka och tillbehör. Med Barbie Adventskalender blir det lättare för alla Barbiefans att härda ut fram till julafton.

Med hela 25 överraskningar i form av en Barbiedocka, två husdjursfigurer och tillbehör. Förpackningen är dessutom spännande och rolig att öppna. Hur din docka ser ut, vilken hårfärg, ögonfärg, hudton samt vilka tillbehör som medföljer är överraskningar.

Inuti förpackningen hittar du en color reveal docka. För att se vilken docka du fått fyller du behållaren med varmt vatten och stoppar ner dockan. När vattnet är alldeles färgat är det dags att ta upp dockan för att se hur den ser ut! I luckorna kommer du sedan hitta överraskningspåsar med tillbehör, kläder och accessoarer till dockan. Du kommer även hitta två husdjur som du behöver göra en Color Reveal på!

Innehåll: 1 docka (water reveal), 2 husdjur, 6 klädesplagg, 2 hårförlängningar, 6 modeaccessoarer, 4 semestertillbehör, valpskål, armband och 2 berlocker.

Mått: förpackning ca 39,5x8,5x32,5 cm.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .