Barbie Fashionistas Ultimate Closet-Docka Och -Tillbehör

549 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

  • Från: 3 år

Packa Barbie®-dockan för en värld med möjligheter! Barbie® Ultimate Closet™ är inte bara perfekt att ta med på resan tack vare ett bärhandtag, utan den innehåller även kläder och accessoarer för massor av fantasifulla lekar var du än är. Den rosa garderoben har genomskinliga dubbeldörrar så att man kan titta in, och är dekorerad i känd Barbie®-stil.

För att du ska kunna komma igång med modeleken kommer förutom garderoben en Barbie®-docka med blommig byxdress och skor, samt trendiga kläder och tillbehör som kan blandas och matchas för att skapa ett mångsidigt utseende. Två klänningar passar perfekt för både dagen och kvällen med moderna snitt, grafiska tryck och populära färger. Två par skor, två halsband och två handväskor kan förändra Barbies stil på ett ögonblick. Klä Barbie®-dockan så hon passar en stil eller historia. Prova sedan en ny outfit och berätta en ny historia. Välj en ny miljö och packa ihop det roliga för att resa iväg. Sex galgar följer med så att kläderna kan hålla sig fina, och den har flera hyllor med plats för de snygga accessoarerna.

En utfällbar ställning gör det ännu roligare att klä Barbie-dockan. Den bärbara garderoben är klar till att ta med när du ska iväg, när som helst och vart som helst. När barn leker med Barbie ® kan de föreställa sig allt de kan bli! Innehåller bärbar garderob, Barbie®-docka med kläder och skor, två klänningar, två halsband, två handväskor, två extra par skor och sex galgar. Docka ingår inte. Kläderna passar de flesta Barbie®-dockor. Färger och dekorationer kan variera.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 244 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 153 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 99 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »