Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Barbie Florist Lekset

1 / 1

Barbie Florist Lekset

273,90 kr
Barbie Florist Lekset, ett superroligt lekset som ger barnen möjlighet att testa på att vara florist tillsammans med Barbie. Rek. ålder från: 3 år. Det ingår leklera i tre olika färger som barnen kan skapa vackra blommor av som de sedan kan göra ti
  • 4
  • 3
  • Nej
  • 10
  • 30
Läs mer
Barbie Florist Lekset, ett superroligt lekset som ger barnen möjlighet att testa på att vara florist tillsammans med Barbie. Rek. ålder från: 3 år. Det ingår leklera i tre olika färger som barnen kan skapa vackra blommor av som de sedan kan göra till fina buketter och sälja i sin blomsterhandel. Det är enkelt att göra blommor i floristverkstaden, lägg lite leklera i valfri färg i hålet på bänkens ovansida och placera sedan en av formarna ovanpå och pressa ner bänkskivan så kommer färdiga blommor ut ur formen. Ett annat sätt är att fylla den form som ligger gömd under ett lock i bänken med lera, stäng locket och -"voala" så är en blombukett klar. Dockan som ingår har långt ljust hår i en utsläppt frisyr men hon håller det på plats under sitt arbete med hjälp av ett rosa hårband med rosett på. Dockan är klädd i en lila klänning med inbyggt förkläde på, superpraktiskt när man ska stå hela dagen och tillverka blombuketter, på fötterna har hon ett par enkla vita och snygga sneakers. Förpackningen innehåller - 1 st. Barbiedocka. - 1 st. Arbetsbänk. - 1 st. Nallebjörn. - 2 st. Burkar med leklera. - 2 st. Formar. Storlek förpackning - Höjd: 16 cm. - Bredd: 20 cm. - Djup: 5 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .