Britax - Babyskydd, bilbarnstolar, barnvagnar, cykelsitsar, åkpåsar med mera

Med en kvalitetsstol från Britax kan du vara säkert på att ditt barn har det bra och är skyddad i bilen. Britax har en lång historia bakom sig och var med och uppfann dagens bilbälte. Britax tillverkar barnvagnar, babyskydd, bilbarnstolar och mycket mer. Läs mer…

Britax historia

Britax historia sträcker sig från 1930-talet och framåt. De har en gedigen erfarenhet av komfort och säkerhet och var även med och skapade bilbältet vi känner till idag. För över 50 år sedan skapade de deras första bilbarnstol och mycket har hänt sedan dess. Ditt barn kan känna sig tryggt och säkert i likasåväl en bilbarnstol som en barnvagn från Britax.

Britax bilbarnstol och babyskydd

Du hittar bilbarnstolar och babyskydd för både de större och mindre barnen hos oss. Britax har även tillverkat det smarta ISOFIX-systemet som gör det enklare och lättare för dig att sätta in och ta ut barnstolen ur bilen. Med ett enkelt klick så sitter den fast och du slipper krångla med bilbälten. Saknar din bil ISOFIX-fästen så kan du fästa det med bilens inbyggda bälten.

Britax barnvagn

Britax tillverkar en rad olika barnvagnar för olika terränger. Oavsett om du är ute efter en barnvagn för citylivet eller en barnvagn som klarar tuffare terräng så tillhandahåller Britax detta. De har dessutom en joggingvagn som klarar både korta och längre löpturer. Hos oss hittar du bland annat Britax Smile 2, Britax Go och många fler barnvagnar till ditt barn.

Köp bilbarnstolar och barnvagnar från Britax på CDON.COM idag

Hitta ditt barns nästa barnvagn och bilbarnstol hos oss. Du får snabb och säker leverans med CDON.COM.