Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bruder MACK Timmerbil med stockar 02824

1 / 1

Bruder MACK Timmerbil med stockar 02824

768,90 kr
Bruder Lastbil MACK Timmerbil med stockar, en riktigt tuff och robust timmerbil som kan användas både inomhus och utomhus. Det ingår tre st timmerstockar och lastbilen har självklart en kran som kan rotera hela 360 grader för att enkelt kunna l
  • 3
Läs mer
Bruder Lastbil MACK Timmerbil med stockar, en riktigt tuff och robust timmerbil som kan användas både inomhus och utomhus. Det ingår tre st timmerstockar och lastbilen har självklart en kran som kan rotera hela 360 grader för att enkelt kunna lasta av och på timmerstockarna. Lastbilens många roliga funktioner gör den så mycket roligare att leka med. Dörrarna kan öppnas, sidospeglarna kan fällas in och ut, flaket är tippbart och pelarna på flaket kan fällas ner om man vill det. Kranen används enkelt för att lasta stockarna, den kan låsas på två olika leder och gripen går att koppla av. Dessutom så har timmerbilen två stödben som kan fällas ut för att hålla den stabil under lastning. Rek. ålder från: 3 år Funktioner - Timmerstockar: det ingår 3 st. stockar i plast. - Fönster: tillverkade av stöttålig plast, Polykarbonat. - Skogskran: kan vridas runt om 360 grader, är teleskopisk, den gula klon kan öppnas och stängas. - Gripen kan kopplas av om man vill det. Man kan även låsa kranen på två olika leder. - Däck: kraftiga däck för att tåla belastningen av lasten. - Länkar: kan monteras av och på - Pelare: på lastbilen kan fälls ner och upp. Material - Stöttålig plast. - Däck av gummi. - Rutorna är tillverkade av stöttålig plast, Polykarbonat. Storlek - Skala: 1:16. - Längd: 61 cm. - Bredd: 19 cm. - Höjd: 27 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .