Kulbanor

Med en kulbana tränar barnet upp sin motorik och koordinationsförmåga. Det är en spännande och utmanande lek för både stora och små. På vissa sitter kulorna fast i en kulram medan i andra så får barnet bygga upp en rolig bana och sedan kan kulans släppas ner som tar sig genom banans hinder och ut på andra sidan. Läs mer..

 

Roliga kulbanor i trä

  • Stimulerar ditt barns lärande
  • Perfekt present till små och stora barn
  • Många timmars lek

En kulbana är en rolig leksak för både små och stora barn. Kulbanor för de mindre barnen sitter fast i en platta och kulorna rör sig fram och tillbaka på en ställning i stål. Det finns därför inga små saker som barnet kan sätta i halsen utan du kan vara helt lugn med att ditt barn leker säkert.

För de lite äldre barnen är kulbanorna mer utav en byggsats där man bygger ihop coola banor av massor av små delar och på så sätt skapar en självdesignad bana för kulorna. Sen släpper man kulan högst upp och ser hur den snabbt rullar genom hinder och kommer ut på andra sidan.

Kulbanor är bra för barnets motorik och koordinationsförmåga. Vad är bättre än en rolig leksak som dessutom stimulerar ditt barns lärande?

Köp en kulbana online

I vårt stora sortiment hittar du kulbanor i olika former och färger. Beställ en rolig kulbana på nätet hos oss på CDON.COM för en snabb och trygg leverans!