Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
DJI Mavic 3 RTF
DJI Mavic 3 RTF

1 / 2

DJI Mavic 3 RTF

19 190 kr
19 620 kr
DJI Mavic 3 drönare är en förstklassig drönare som ger dig möjlighet att fånga fantastiska flygbilder i professionell kvalitet. Denna kraftfulla drönare når en maximal hastighet på upp till 68 km/h, och dess huvudsakliga 4/3-tums CMOS Hasselblad-ka
Läs mer

DJI Mavic 3 drönare är en förstklassig drönare som ger dig möjlighet att fånga fantastiska flygbilder i professionell kvalitet. Denna kraftfulla drönare når en maximal hastighet på upp till 68 km/h, och dess huvudsakliga 4/3-tums CMOS Hasselblad-kamera kan spela in video i en fantastisk upplösning på 5,1K/50 fps för superskarp och jämn bild. ActiveTrack 5.0 tar din flygfotografering till en annan nivå, med superexakt objektspårning för att hålla fokus på det viktiga.


Design

DJI Mavic 3 drönare har packat in komponenter avhögsta kvalitet i en kropp som bara väger 900 gram.


Hasselblad-kamera

Mavic 3 är utrustad med Hasselblad-kamera och L2D-20c-objektiv, med Natural Color Solution (HNCS)-teknik vilket gör att du kan ta fantastiska 20-megapixels flygbilder iknivskarp färgdetaljer.


Exakt igenkänning

ActiveTrack 5.0 håller ett valt objekt i strikt fokus, så istället för att fokusera på att inte tappa objektet ur sikte kan ta den perfekta bilden medan drönaren gör grovjobbet åt dig.


Rundstrålande hinderuppfattning

Mavic 3 uppfattar och undviker hinder samtidigt som den fotar ditt motiv. Varje sida har hindersensorer för ökad säkerhet under flygning.


5,1K videoinspelning

Skapa en uppslukande videoupplevelse med 5,1K vid 50 fps upplösning för ultraskarp bild, medan 120 fps-inspelning med DCI 4K 2160p-upplösning ger fantastisk slow motion-video. Drönaren fångar video i upp till 1 miljard färger meddess 10- bit D-Log färgprofil. Detta ger mer naturliga nyanser avnaturen, med fler detaljer bevarade för större flexibilitet i efterproduktionen.


OcuSync 2.0

Med Mavic 3 når du himlen. Drönaren har OcuSync 2.0-teknik som levererar videoöverföring från avstånd på upp till 10 kilometer, och du kanäven njuta av 1080p FHD livestreams direkt från kameran.


Fjärrkontroll

Mavic 3 kommer med en DJI RC-N1 fjärrkontroll som har en enastående batteritid på 240 minuter och ett nytt grepp för bekvämare hantering. Fjärrkontrollen kommer med en klämma så att du snabbt och enkelt kan fästa din smartphone.


DJI Fly-appen

Med denna gratisapp för iOS eller Android kan du skapa och redigeravideo enklare än någonsin. Den inbyggda redigeraren har olika manuella inställningar, funktioner och mallar så du kan fixa till dina videor hur du än vill.


Smart batteri

Drönaren använder ett smart batteri med integrerad batterihantering. Ett fulladdat batteri ger upp till 46 minuters flygning och inspelning.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner