Dockor och gosedjur

Något de flesta barn uppskattar är en fin docka eller ett gosigt mjukisdjur. Hos oss hittar du både och från mängder av varumärken så som Barbie, Baby Born, Babblarna och Teddykompaniet. När du köper dockor och gosedjur, tänk på att köpa en som passar barnets ålder. Läs mer..

 
Barbie
Barbie
Från 99 kr
Läs mer
L.O.L.
L.O.L.
Från 59 kr
Läs mer
Schleich
Schleich
Från 59 kr
Läs mer
TY
TY
Från 49 kr
Läs mer

Gosiga mjukisdjur och nallar

  • Lek med gosedjuren från de populära barnprogrammen
  • Perfekt present för alla barn
  • Hitta din favorit bland våra många dockor och gosedjur

Gosedjur ligger ofta högt upp på önskelistan för barn i alla åldrar. Ett mjukt gosedjur blir ditt barns favorit som troligtvis kommer följa med i många år. Något du bör tänka på när du när du köper en teddybjörn till ett mindre barn är att ögonen inte får vara lätta att pilla av. Välj gärna en nallebjörn med broderade ögon, dessa kan inte trilla av och stoppas i munnen. Tänk även på att det kan vara bra med ett gosedjur som går att tvätta om det blir smutsigt.

Dockor från Monster High, Baby Born och My little pony

För de lite äldre barnen så kan en docka vara ett bättre alternativ. Dessa kan man byta kläder och accessoarer på och ger många timmars lek. Det finns de dockor som man till och med kan byta blöja på, till exempel Baby Borns interaktiva docka som gör leken levande. Hon kan både äta och dricka från sin nappflaska och även gå på pottan. När hon blir ledsen gråter hon och om du ger henne nappen så slutar hon. Vi har även de coola dockorna från Monster High! Träffa på Draculaura, Clawdeen Wolf, Frankie Stein och många fler från TV-serien med samma namn. Dessa går att få med och utan tillbehör och samtliga har rörliga leder.

Köp ditt barns nya docka online

I vårt breda sortiment av dockor och gosedjur hittar du bland annat Babblarna, Bubens barn, Nalle Puh, Trolls, Mirandanallar, Bolibompadraken, Pokemon, Miffy och Dinglisar. Beställ ditt barns favoritgosedjur på nätet hos oss på CDON.COM för en snabb och trygg leverans!