Radiostyrda leksaker 

Kör snabbt med radiostyrda leksaker! Vi har ett stort sortiment med radiostyrda drönare, båtar, bilar, quadrocopter och helikoptrar. Oavsett om du är ute efter en budgetvariant eller den fräckaste på marknaden så har vi den här på CDON. Läs mer…

Drönare med kamera

Drönare har under de senaste åren blivit omåttligt populära. De ger dig en känsla av frihet och ger dig en möjlighet att se världen från en vinkel du inte tidigare kunnat. Med en drönare kan du flyga högt och lågt och en del har även en kamera som tillval. Då kan du filma i realtid eller ta bilder som garanterat kommer att imponera på de flesta du känner. Tänk bara på att alltid ha med dig extra batterier så att flygturen inte tar slut innan du är klar.

Radiostyrda bilar

Är du ute efter en liten radiostyrd bil till ditt barn så har vi den perfekta bilen. Om du är ute efter en egen bil för en extra fartfylld körupplevelse så har vi denna också. Vi säljer radiostyrda bilar från någon hundralapp upp till de mer imponerande bilarna för några tusenlappar. Det är du som sätter gränserna!

Några av de bilmärken du hittar hos oss är Lamborghini, Porsche, Bugatti och Audi. Utöver dessa har vi stora Monster trucks och bilar som klarar svår terräng utan en droppe olja. Vad sägs om Traxxas Slash Pro med 4-hjulsdrift blivit framröstad som bästa eldrivna truck i USA:s största R/C-tidning? Ta en titt i vårt stora sortiment av radiostyrda bilar och du kommer att hitta något som passar dig!

Radiostyrd båt

Om du är en person som gillar vatten så ska du absolut testa en radiostyrd båt. Vi har mindre båtar vars hastighet når 15 km/h men även lite större och kraftfullare som har en topphastighet på hela 80 km/h!

Köp radiostyrda leksaker online

På CDON hittar du en mängd olika radiostyrda leksaker. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice så står de gärna till hjälp. Vi har snabb och trygg leverans. Klara, färdiga, kör!