Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration

Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration
Tipsa en vän

-76%

fr. 49 kr
Ord. pris 207 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  21-56 arbetsdagar

Säljs av Tidningskungen

Mer från Tidningskungen Tidningskungen är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Tidningskungen, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
 • Bonnier Publications International AS
 • Fakturabetalning
 • Prenumerationen avslutas automatiskt
När du köper denna produkt får du möjlighet att ge bort den som gåva eller julklapp. Detta gör du genom att besvara ett email från Tidningskungen.se där du anger leveransadressen till den som ska få prenumerationen.

Du betalar inte någonting till CDON.COM när du beställer prenumerationen utan du kommer att få en faktura direkt från tidningen.


Nordens största magasin om natur, vetenskap och teknik. Prenumerera på Illustrerad Vetenskap och låt tidningen ta med dig på en resa i en fascinerande värld av upptäckter och nya rön.


Sedan starten 1984 har Illustrerad Vetenskap passat alla, oavsett ålder, som fascineras av allt spännande som rör vår planet, natur, vetenskap och teknik. Läs om världens ledande forskning inom en mängd olika ämnen och vidga dina perspektiv med mer kunskap om omvärlden.


Tidningens innehåll


Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.


Som läsare får du ta del av alla de senaste nyheterna och trenderna inom vetenskapen, samtidigt som du kan läsa artiklar om vad världens främsta ingenjörer för närvarande sysselsätter sig med.


Dessutom är tidningen i allmänhet fullmatad med fakta och förklaringar som rör allt mellan himmel och jord. Om du har några som helst frågor som rör vetenskap så kan du lita på att du hittar svaren i Illustrerad Vetenskap.


Teckna en tidningsprenumeration


Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap ser du till att alltid ha koll på det senaste inom ny forskning och vetenskap.


Om du tecknar en prenumeration kan du dessutom läsa tidningen online, få alla de senaste nyheterna direkt via email samt få bra erbjudanden på både varor i tidningens webbshop och deras resor.


Så se till att välja Illustrerad Vetenskap till vårt prenumerationspris redan idag!


PS. Har du en vän som skulle uppskatta en prenumeration? Illustrerad Vetenskap är en av våra bästsäljande gåvor hos Tidningskungen! Klicka på ”Ge bort” istället för på ”Beställ” så kan du göra någon lite extra glad idag.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Köpte denna tidning som present. Blev väldigt uppskattat pga innehållet och för att den är påkostad designmässigt. Rekommenderar varmt för den som gillar vetenskap.

Mycket lättläst och layoutmässigt påkostad. Bra med hänvisningar till forskargrupper, lärosäten och mera "seriösa" vetenskapliga tidskrifter som exempelvis Nature.

Bevaka

Bevaka storlek

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 77 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 70 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 58 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »