Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LEGO® Creator Stora torget 10255

(188)
Skriv en recension
-7%
LEGO® Creator Stora torget 10255
LEGO® Creator Stora torget 10255
LEGO® Creator Stora torget 10255
LEGO® Creator Stora torget 10255
2499 kr
Rekommenderat pris: 2699 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Leksaksaffären

Bevaka produktens pris

Ta en tur till det fantastiska Stora torget, framtaget för att fira tio år med LEGO® Modular Building, med en mängd oöverträffade, intrikata detaljer och gömda överraskningar. Byggsektioner som är lätta att ta bort ger tillgång till den detaljerade interiören bestående av nedervåning med bageri, blomsteraffär och kafé, mittenvåning med musikaffär, fotostudio och tandläkarmottagning, och övervåning med dansstudio och en lägenhet med åtkomst till en takterrass med grill. Utanför byggnaden finns en detaljerad trottoar med kafébord, fontän, gatlyktor och fint utsirad fasad med vackra detaljerade fönster och dörrar, tre byggbara butiksskyltar, tornspira och dekorativ takkant. Innehåller åtta minifigurer och en babyfigur.
Det surrar av liv nere på det myllrande torget. Bagaren serverar cupcakes till hungriga kunder och gör klart bröllopstårtan, floristen arrangerar vackra buketter och fotografen tar ett porträtt av en mamma och hennes söta baby. Utomhus förbereder kafébaristan borden medan fontänen glittrar i solskenet som framhäver den vackra fasaden på den magnifika byggnaden. Stig in för att upptäcka en trappa upp till en välsorterad musikaffär där du kan köpa en cool akustisk gitarr, och en tandläkarmottagning med en fällbar stol som är så bekväm att du knappt lägger märke till den snälla tandläkaren! Fortsätt till nästa våning där du kan öva i dansstudion, träffa ett LEGO® fan i hennes lägenhet med massor av modeller, eller njuta av en härlig grillmiddag på takterrassen. Detta fantastiska 10-årsjubileumsset i serien LEGO Modular Building erbjuder massor av historier och innehåller en mängd fantastiska detaljer och överraskningar!
• Innehåller åtta minifigurer: tandläkare, barista, bagare, florist, musikaffärsbiträde, dansare, fotograf och ett LEGO® fan, plus en babyfigur.
• Stora torget i tre våningar har en autentisk utsirad fasad med detaljerade fönster och dörrar, tre byggbara butiksskyltar, tornspira, dekorativ takkant och takterrass, plus en detaljerad trottoar med fontän, kafébord och två gatlyktor.
• På nedervåningen finns ett bageri med disk, kassaapparat, hyllor, öppningsbar ugn, bröllopstårta och olika byggbara bakelser och godsaker, en blomsteraffär med disk, kassaapparat, trädgårdsverktyg, blomarrangemang, buketter och en blå och gul papegoja och ett kafé med espressomaskin, disk, bänkplatser och pajdelar.
• På mittenvåningen finns en musikaffär med byggbart trumset, två gitarrer och en saxofon, en fotostudio med byggbar klassisk kamera och justerbart stativ och en tandläkarmottagning med byggbar fällstol, väntrum, telefon och handfat.
• På övervåningen finns en dansstudio med byggbart piano och reflekterande spegel, en lägenhet med byggbar bäddsoffa som kan fällas ut, detaljerat kök, toalett, litet LEGO® tåg, modulbyggnader och Eiffeltorn, samt åtkomst till en takterrass med byggbar grill, bord och en misskött växt.
• Tillbehör: ballerinakjol, chihuahua, kringla, prydnadskyckling och godis. Innehåller även byggbar telefon, grill, barnvagn och byggbara lampor.
• Ta av byggsektionerna för att komma åt den detaljerade interiören.
• Fira Modular Building med det här grymma 10-årsjubileumssetet från LEGO® Creator Expert!
• Det här setet innehåller över 4 000 delar.
• I de dekorerade delarna som är nya för våren 2017 ingår en tandläkaröverkropp, ett tandläkarfönster och en 2x3-bricka med framsidan på kartongen till 10182 Café Corner.
• Innehåller massor av böjda och vinklade brickor, garagedörrar som används som burspråk och LEGO® Technic grävskopor som används som takdelar.
• Samla och bygg en hel stad med 10243 Parisisk restaurang, 10246 Detektivens kontor och 10251 Klossbank i serien LEGO® Creator Expert Modular Building. ● Modellen är 35 cm hög, 38 cm bred och 25 cm djup.
Antal bitar: 4002
Rekommenderad ålder: 16+

5.0

Baserat på  188 recensioner

Visa fler recensioner (183)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.