Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

LEGO® Friends Adventskalender 2020 41420

Till kassan

Se även

LEGO® Friends Adventskalender 2020 41420

(1)
Skriv en recension
LEGO® Friends Adventskalender 2020 41420
LEGO® Friends Adventskalender 2020 41420
259 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Leksaksaffären
Räkna ner till jul med denna adventskalender. Varje lucka avslöjar en häftig leksak med jultema som barn kan bygga.

Gör nedräkningen till jul ännu mer spännande med LEGO® Friends adventskalender (41420). Barn hittar en ny byggbar överraskning bakom varje lucka. Kalendern är fylld med supersöta julkaraktärer, som alla tillhör tre teman: Emmas rum, tomtens verkstad och ett vinterland. När barn öppnar luckorna utvecklar de berättelsen i varje miljö, vilket gör det ännu mer spännande. Lek eller visa upp Barn kan dekorera sina rum med modellerna, bland annat en LEGO Friends tomtemor och 2 tomtenissar, eller leka med leksakerna tillsammans för att skapa en kreativ berättelse. Det finns också actionfunktioner, till exempel en snöbollskatapult och en leksaksskateboard som rullar. 24 festliga LEGO Friends stunder De roliga leksakerna är enkla att bygga och innehåller tydliga instruktioner så att barn från 6 år kan bygga presenterna snabbt och komma igång med de kreativa lekarna. Introducera barnen till Heartlake City, en plats full av vänskap och väldigt goda jular!

• Gör nedräkningen till jul ännu mer spännande med LEGO® Friends adventskalender (41420). Bakom varje lucka finns en ny leksak som barn kan bygga. Varje modell fungerar bra som dekoration, men barn kan också leka med alla 24 leksakerna tillsammans.
• Denna adventskalender för barn innehåller minidockorna LEGO® Friends Emma, tomtemor och 2 tomtenissar, plus en byggbar leksakspingvin och massor av coola byggbara julöverraskningar. Vissa modeller har också roliga dynamiska funktioner.
• Barn kan använda modellerna som dekorationer eller leka med varje leksak som en del av en spännande berättelse – i LEGO® Friends Emmas rum, tomtens verkstad och ett vinterland – för att skapa kreativa lekar.
• Set med 236 delar som är perfekt som tidig julklapp till barn som vill ha en rolig adventskalender som ger mer än en flyktig stund av glädje. De enkla byggena är perfekta att bygga självständigt för barn från 6 år.
• Lådan är 25 cm hög, 37 cm bred och 6 cm djup och står stadigt när den visas upp. Barn kan lägga till julmagi till andra LEGO® modeller de äger eftersom de coola leksakerna är kompatibla med alla LEGO set.
• Inga batterier behövs för att sätta igång de roliga vinterlandslekarna med denna adventskalender. En söt manuell funktion gör att barn kan skjuta snöbollar från katapulten, och leksaksskateboarden rullar när man knäpper till den med fingret!
• Som alla LEGO® lekset innehåller detta LEGO® julset tydliga tryckta instruktioner. De är utformade för att vara lätta att följa för barn från 6 år, så att de kan börja bygga utan att behöva hjälp av en vuxen.
• Introducera barn till LEGO® Friends spännande värld. Det är en plats för kreativa lekar, fantastiska vänskapsband och vardagshjältar, där barn kan lära sig att de kan uppnå sina drömmar om de följer sitt hjärta.
• Detta LEGO® byggset för barn uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att ta isär – och så har det varit sedan 1958!
• LEGO® Koncernen har testat klossarna och de byggbara minidockorna i denna adventskalender till max för att säkerställa att varje lekset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Antal bitar: 236
Rekommenderad ålder: 6+

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.