LEGO® Jurassic World Doktor Wus labb: Dinosaurieungarna rymmer 75939

LEGO® Jurassic World Doktor Wus labb: Dinosaurieungarna rymmer 75939
Tipsa en vän

-10%

233.10 kr
Rek. pris 259 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Leksaksaffären 2 4,7 / 5 med 208 betyg.

Totalbetyg 4,7 / 5
Leveranstid 4,7 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mer från Leksaksaffären 2 Leksaksaffären 2 är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Leksaksaffären 2, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Barn kan bygga doktor Wus fantastiskt detaljerade labb och låtsas skapa nya dinosaurier med detta roliga LEGO® Jurassic World lekset!
Följ med doktor Wu till hans coola labb där han skapar nya dinosaurier! Men se upp – ett larmmeddelande har dykt upp på datorn. Någon försöker sabotera parken! Och nu har en Triceratops rymt från sin bur! Hjälp Owen att lugna dinosaurieungen. Du måste också hjälpa doktor Wu att skydda Ankylosaurusungen och dinosaurieäggen i inkubatorn. Det är alltid spännande i LEGO® Jurassic World!
• Timmar av kreativa rollekar väntar i leksetet Doktor Wus labb: Dinosaurieungarna rymmer (75939), med en detaljerad, klossbyggd version av doktor Wus labb från LEGO® Jurassic World.
• Barn kan hitta på spännande Jurassic World berättelser eller göra vetenskapliga upptäckter och dinosaurierymningar med 2 minifigurer – Owen Grady och doktor Henry Wu – plus dinosauriefigurerna Triceratopsunge och Ankylosaurusunge som är nya för juni 2020.
• Innehåller en ”glasvägg” med vältfunktion, klossbyggd dinosaurieäggsinkubator, mikroskop och justerbar robotarm, bärbar dator, pop up-panel med ”larmmeddelande” och mycket mer som väcker fansens fantasi.
• Det finns så många sätt att leka med detta byggset med 164 delar, vilket gör det perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till kreativa pojkar och flickor från 6 år som vill ha en introduktion till LEGO® Jurassic World seten.
• Labbet är 10 cm högt, 22 cm brett och 8 cm djupt – en kompakt storlek för att packa i en väska för lek på resande fot – och kan enkelt kombineras med andra LEGO® Jurassic World set för ännu fler lekalternativ.
• Denna LEGO® Jurassic World dinosaurieleksak består enbart av LEGO byggklossar och drivs av barns kreativitet – inga batterier behövs – så att det aldrig tar slut på energi för alla lekar och äventyr!
• Funderar du på att köpa detta Jurassic World dinosaurieset till någon som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte! Det levereras med enkla, illustrerade bygginstruktioner. Öppna lådan och kör igång!
• LEGO® Jurassic World byggseten är fantastiska för barn och vuxna fans som får chansen att återskapa scener från de animerade serierna och filmerna, hitta på egna dinosaurieäventyr eller bygga och visa upp samlarmodellerna.
• LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier, vilket säkerställer att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
• LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna – och kanske till och med klarar av en dinosaurieattack!
Antal bitar: 164Rekommenderad ålder: 6+
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 138 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 100 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 73 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 48 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »