Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan 75942

(0)
Skriv en recension
LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan 75942
LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan 75942
LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan 75942
LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan 75942
369 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Leksaksaffären

Bevaka produktens pris

Nödsituation! Sinjin Prescott har ställt sig för nära ett raptorbo och blir attackerad! Han kör iväg genom djungeln i sin terrängbil men den arga Velociraptorn är honom hack i häl. Flyg till undsättning med Owen Gradys coola biplan. Sänk kedjan så att Sinjin kan ta tag i den och flyg honom i säkerhet så snabbt du kan! Hjälp sedan Velociraptorn att ta hand om sin unge Delta och dinosaurieägget i lugn och ro.

Din unga äventyrare kan låtsas vara Owen Grady som flyger och räddar Sinjin Prescott med leksetet LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan (75942). Det lättbyggda leksaksplanet är perfekt för förskolebarn och har en minifigurcockpit och kedja för att lyfta upp Sinjin. Dinosauriekul! Denna dinosaurieleksak innehåller också en rörlig Velociraptor och raptorungen Delta, en utkikspost bland trädtopparna med ett dinosauriebo samt ett terrängfordon, plus roliga tillbehör som inspirerar till kreativa lekar. Den medföljande guiden hjälper barn att bygga och leka samtidigt som de utvecklar självförtroendet när de lär sig att bygga med LEGO klossar. Perfekt för förskolebarn LEGO 4+ byggleksaker är perfekta presenter till förskolebarn och fungerar som en introduktion till ett stort universum med deras filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. De är särskilt utformade med startklossbaser så att även nybörjare kan uppleva känslan av stolthet som kommer med att bygga byggnader, fordon och annat helt på egen hand.
• Med ett coolt leksaksbiplan, raptorer, terrängfordon och mycket mer är leksetet Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan (75942) ett roligt sätt för förskoleäventyrare att lära sig bygga och iscensätta LEGO® Jurassic World action.
• Biplanet har ett startklosschassi som gör det lättare att bygga och en kedja för räddningsuppdrag, och barn kan iscensätta spännande berättelser med 2 Jurassic World minifigurer – Owen Grady och Sinjin Prescott.
• Innehåller en rörlig Velociraptor, en utkikspost bland trädtopparna och ett dinosauriebo till Velociraptorungen Delta, plus tillbehör som en skattkarta, dinosaurieägg och 2 diamanter för kreativa lekar.
• Detta startset med 101 delar är perfekt för lek på egen hand eller i grupp och kan enkelt kombineras med andra LEGO® lekset. Det är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 4 år.
• Biplanet är 6 cm högt, 18 cm långt och 16 cm brett, så det kan enkelt packas ner i en väska med andra byggen, raptorer och LEGO® Jurassic World karaktärer för att underhålla barn under resor.
• Inga batterier behövs! Denna fantastiska byggleksak för förskolebarn drivs av barns fantasi, så att de kan utveckla kreativa färdigheter samtidigt som de hittar på obegränsade berättelser och har massor av skoj.
• Funderar du på att köpa detta Jurassic World dinosauriebyggset till ett barn som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Setet innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även nybörjare kan öppna förpackningen och börja bygga direkt.
• LEGO® 4+ byggleksakerna introducerar yngre barn till ett stort universum fullt av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar, vilket hjälper dem att förstå syftet med att följa byggsteg samtidigt som de förbättrar självförtroendet.
• Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier, för att säkerställa att små fingrar kan sätta ihop och dra isär klossarna lika lätt varje gång.
• LEGO® klossar och delar testas till max så att du kan vara säker på att denna dinosauriebyggleksak för barn uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna – den kanske till och med är dinosauriesäker!

Antal bitar: 101
Rekommenderad ålder: 4+

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.