Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Magnetisk rittavla

1 / 1

Magnetisk rittavla

(1 recension)
79 kr

-31%

115 kr
Magnetiskt rittavla för barn som älskar att rita! Låt ditt barn utforska sin kreativitet och skapa sina alldeles egna konstverk med denna finurliga ritplatta. När ditt barn tröttnat på mästerverket är det bara sudda bort det och måla någonting
Läs mer

Magnetiskt rittavla för barn som älskar att rita!

Låt ditt barn utforska sin kreativitet och skapa sina alldeles egna konstverk med denna finurliga ritplatta. När ditt barn tröttnat på mästerverket är det bara sudda bort det och måla någonting nytt. För att skapa sina mästerverk på denna tavlan använder man den medföljande magnetiska pennan. För att sedan sudda bort så är det bara att dra i den blå spaken åt sidan.

Mått: 15,5 x 12,5cm

Från 3 år.

 

M

Malinix

För 7 månader sedan

Finns så mycket som inte är bra med denna om man tänker på det höga priset. Inte ens med 50% rabatt som för mig. Om man som jag missar att det faktiskt stod i texten hur liten den faktiskt var så blir man förvånad kan man säga. Vilket gör att rit ytan blir endast 7 * 9 cm! Förpackning gjorde mig inte mer positiv med knölig kartong. Men tänkte att huvudsaken är ju hur de är att rita så öppnade för att testa. Vart då ännu mer besviken, eftersom det inte vart exakt raka streck eftersom magnetefekten följde "nätet" som är innuti antar jag. Och för det andra så stannar det man ritar ca 3-4 sekunder. Sträcken är borta iprincip helt efter 10 sekunder. Känns överlag rätt B. Med dit klistrat klistermärke och allt. Inte värd pengarna. Skulle aldrig ge bort i present utan att skämmas. Platsar nästan inte i gäst-leklådan hos mig.