Monster High

Monster High är trendiga modedockor med inspiration från monstriga skräckfilmer. Tänk Dracula, Frankenstein, zombie och varulv. Hua! Det är svart, lite läskigt, tufft och absolut hetast! Träffa Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura och många fler från den populära Monster High-serien. Läs mer…

 

Filmer med Monster High

Böcker med Monster High

Monster High film

Monster High utspelar sig på en skola i New Salem där en grupp skolflickor med monsterpåbrå går. Deras familj och släkt är kända monster så som greve Dracula, Frankensteins monster och zombier. Kläderna är lite goth-inspirerande med dödskallar, håret har coola färger och frisyrer och mobiltelefonerna är formade som likkistor. Följ med i flickornas skolliv med magiska inslag!

Monster High dockor och leksaker

De populära Monster High-dockorna är unika och spännande. Med sin gotiska stil ger de en känsla av Halloween varje dag. Samla de coola och läskiga dockorna som härstammar från Dracula, Frankenstein, zombies och många fler otäcka monster. Med en del dockor medföljer det accessoarer så som en extra outfit, hårklämmor eller mikrofonställ.

Kläder från Monster High

Om du inte får nog av att bara ha dockorna från Monster High så har vi även kläder med tryck och kostymer i vårt sortiment. Vad sägs om en supersnygg tröja med Frankiestein eller en keps med hela gänget på? Matcha detta med ett par fräcka skor med den gulliga dödskallen med rosett.

Filmer från Monster High

Följ med alla underbara ghouls (flickor) på Monster High. I filmen Monter High: Välkommen till Monster High drömmer Draculaura och hennes kompisar om en skola för monster där man slipper att gömma sig och kan accepteras för den man är. De gav sig ut på en resa för att värva elever och bygga upp skolan de alla längtade efter. Monster High: Elektrifierad handlar om Clawdeen som drömmer om att öppna en skönhetssalong för alla, oavsett monster eller inte. Valet faller på ett övergivet kraftverk utanför stan men snart försöker någon att förstöra deras planer. Häng med när alla monster från Monster High blir elektriska!

Köp alla de populära karaktärerna från Monster High online

Hos oss hittar du alla karaktärerna från Monster High. Säg hej till Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Clawd Wolf, Draculaura, Cleo de Nile, Deuce Gorgon, Lagoona Blue, Gil Webber, Ghoulia Yelps, Abbey Bominable och Spectra Vondergeist. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice. Vi ger dig en snabb och trygg leverans!