Leksakskök & affär

Att leka affär och få slå in varor på kassaapparaten kan vara väldigt spännande när man är liten. Vi har ett stort sortiment av både lekmat och kassaapparater så att leken blir så verklig som möjligt. Vill man hellre leka kök så säljer vi även leksaksspisar och köksset för de små. Läs mer…

Nästan på riktigt

Att leka affär eller vispa ihop en omelett i leksaksköket är en utvecklande och rolig lek för många barn. Med realistiska leksaker i trä och plast blir leken mer levande. Ditt barn kan duka upp till middag för mamma och pappa vid barnbordet med bestick och porslin när maten lagad på leksaksspisen är klar. Kanske mormor vill komma på fika? Vi har många olika tårtor och bakelser i trä som ser goda ut och lätta att dela. Om en princesstårta inte går ner så kanske en chokladtårta passar bättre?

Leksaksspis och barnkök

Inget kök är komplett utan köksredskap och mat. Hos oss hittar du verklighetstrogna köksset som ser ut precis som de riktiga men är anpassade för att passa i små barnhänder. En klassisk barnspis från BRIO ger ditt barn en plats att baka sina kakor och laga goda middagar till resten av familjen. Bygg ut barnköket med en diskbänk med vask så finns det ännu mer plats att leka på.

Leka affär

Innan man ska börja laga mat på barnspisen så behöver man köpa råvaror i affären. Med en kassaapparat med ljus- och ljudeffekter blir shoppingen verklighetstrogen. Använd mikrofonen och ropa ut meddelanden till kunderna, scanna varorna som kommer på varubandet och låt kunderna använda sitt kreditkort eller pengar att betala med.

Köp allt till rolleken online

På CDON.COM hittar du allt du behöver till rolleken, oavsett om det är leka affär eller kök. Vi har allt från tårtor, frukt och grönsaker i realistisk utformning till leksaksspisar, kassaapparater, kaffemaskiner och köksredskap. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice. Vi ger dig en snabb och trygg leverans!