Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pokemon Adventskalender 2021
Pokemon Adventskalender 2021
Pokemon Adventskalender 2021

1 / 3

Pokemon Adventskalender 2021

595 kr
Nedräkning till jul kan inte bli bättre än såhär!Pokemon släppte sitt första pokemonspel till Game Boy år 1995 i Japan och sedan dess har pokemon snabbt blivit en växande trend. Idag finns det mängder av olika figurer, spelarkort, filmer, gosedjur oc
Läs mer

Nedräkning till jul kan inte bli bättre än såhär!

Pokemon släppte sitt första pokemonspel till Game Boy år 1995 i Japan och sedan dess har pokemon snabbt blivit en växande trend. Idag finns det mängder av olika figurer, spelarkort, filmer, gosedjur och mycket mer. Men nu kan du lägga till Pokemon adventskalender. Pokemon släpper sin andra adventskalender och detta måste för en pokemon älskare.


I varje lucka så gömmer det sig en övveraskning i form av figurer och tillbehör. Denna kalender innehåller totalt 16 olika pokemon figurer från olika generationer samt 8 överraskningar. Figurerna är gjorda av hårdplast och är ungefär 5cm höga. 

Pokemon loggan lyder såhär: Gotta Open 'Em All! 

Officiellt licensierad produkt


Original produkt från BOTI

CE-märkt

Rekommenderas från 4 år

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .