Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Projekt 7

1 / 1

Projekt 7

39615 kr

-17%

Rek pris. 47730 kr
Projekt 7 med gungmodul består av tre torn med klättervägg, två torn med tak, sandlåda, en gungmodul, stege och en rutschkana. Lekplatsens säkerhetsarea: 72 m2 Max antal användare på en gång: 10 barn Dimensioner: B: 11,4 meter D: 4,4 meter Dimen
Läs mer

Projekt 7 med gungmodul består av tre torn med klättervägg, två torn med tak, sandlåda, en gungmodul, stege och en rutschkana.
Lekplatsens säkerhetsarea: 72 m2
Max antal användare på en gång: 10 barn

Dimensioner:
B: 11,4 meter D: 4,4 meter

Dimensioner inkl. säkerhetsarea:
B: 13,6 meter D: 7,5 meter

Dessutom innehåller det:
- Monteringsanvisning
- Loggbok
- Mutterhättor
- Pulverlackerade handtag
- Halksäkra klätterstenar
- Monteringsbeslag till taket
- Halksäkra, pulverlackerade stegpinnar
- Beslag till montering av fundament
- Beslag och tillhörande verktyg
- Botten och nät till sandlåda
- Vattenpass
- ID-skylt i aluminium
- Borr samt avståndsverktyg
- Monteringsbeslag till rutschkanan

Kvalitet:
De kraftiga HY-LAND-komponenterna och tillbehören möter de högsta standarder och testas regelbundet för styrka och hållbarhet. Väderbeständiga och galvaniserade. HY-LAND lekplatsprojekt kräver minimum underhåll och är enkla att montera. Träet är NTR-A impregnerad furu, som garanterar lång hållbarhet, och levereras i avskurna dimensioner redo att montera.

Säkerhet:
HY-LANDs lekplatser är noggrant utformade för att säkerställa optimal säkerhet. Alla HY-LANDs lekplatsprojekt är typgodkända av TÜV Rheinland, Tyskland enligt den europeiska standarden EN 1176 - för användning på offentliga lekplatser. För att administrera den obligatoriska, periodiska efterkontrollen och underhållet är loggböcker tillgängliga. Alla lekplatser ska monteras över ett stötabsorberande underlag som överensstämmer med europeisk standard EN 1177. Vi erbjuder fallkakel som är godkänt enligt EN1177.

Användning:
HY-LAND passar bra till:
- Restauranger
- Hotell
- Mindre skolor
- Mindre daginstitutioner
- Mindre campingplatser

Oavsett antal barn och det tillgängliga området, kan du hitta en passande lekplats från HY-LAND bland de olika projekten i sortimentet. Alla projekt levereras med den kraftiga gröna Hy-Slide (TM) rutschkana inkl. förankringsbeslag.

0
Bli den första att skriva en recension