Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Radiostyrd Båt SpeedBoat Guld Gear4Play 15 km/h - 2,4 Ghz

438,90 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Leksakscity.se

Bevaka produktens pris

  • 6
Radiostyrd Båt Speed Boat i en snygg guldig färg från märket Gear4Play. Här kan barnen ge sig ut på sjön, havet och upptäcka roliga platser.
Båten har en toppfart på 15 km/h och det är en ganska lagom fart för barnen enkelt ska behålla kontrollen på båten.
Vill men ändå ha en snabbare båt, så har vi givetvis det i vårt sortiment också. Eller så kanske man vill ha en båt som går saktare än denna, det har vi också i sortimentet.
Ålder
- Rek. ålder från: 8 år. - Rek. ålder med vuxens sällskap: 5 år.
Snabbfakta
- Båtens design är ju bara för härlig, den syns väldigt bra i vattnet också tack vare guldfärgen. - Den har dubbla propeller för bästa effekt och kontroll. - Propellerna snurrar enbart då båten ligger i vattnet, detta är en säkerhetsfunktion. - Med den ergonomiska handkontrollen får man full kontroll på båten. - Locket, toppdelen öppnas enkelt med en "spak" "låsningsflärp", man öppnar toppdelen då man ska ladda batteriet.
Körning på sjön och havet
- Den radiostyrda båten kan köras på havet i saltvatten, på sjön eller i en å. - Man kan i stort sett köra på alla slags vattenytor. - Lite extra roligt är så klart att köra den coola båten ute på det öppna havet, där man kan utnyttja båtens kraft och prestanda bäst. - Har man inte tillgång till ett hav, så är det självklart lika kul att köra på sjön eller varför inte gasa fram porlande vatten i å :-). - Om man kör på havet i saltvatten, så är det viktigt att man tvättar båten väldigt noga efteråt. - Alla delar måste tvättas noga med vatten och diskmedel så att allt salt försvinner. - Detta för att förhindra korrosion, rost och för att delarna i båten inte ska ta skada.
Batterier
- Båten: Det ingår ett uppladdningsbart batteri 3,7 volt Li-Ion, 500 mAh. - USB-Laddkabel: Ansluts till en vanlig mobiltelefonladdare eller en dator USB-Port. - Laddtid: ca 2 timmar. - Körtid på en laddning: ca 8-10 minuter. - Handkontroll: 2 X AA, ingår ej.
Funktioner
- Topphastighet: 15 km/h. - Räckvidd: Mellan handkontroll och båt, ca 200 meter. - Enkel att styra med en skön handkontroll. - LED-Lampor fram och bak. Lyser fräckt i mörkret. - 2 st. kraftiga propeller för bästa prestanda. - Propeller snurrar bara då båten är i vattnet, en säkerhetsfunktion. - Snygg design i härlig guldig färg. - 2,4 Ghz styrningsfrekvens, för bästa kontroll och en störningsfri körning.
Storlek
- Längd: 30 cm. - Bredd: 8 cm. - Höjd: 6,5 cm.
Mhz - Megahertz - Frekvens styrning
- Denna båt har 2,4 Ghz frekvens - Det innebär att man kan köra flera båtar samtidigt eller likvärdiga och andra båtar som också har 2,4 Ghz. - Signalerna stör inte varandra. Så nu är det dags att ge sig ut och tävla och raca med sina vänner och familj. Köp fler båtar så kan alla vara med :) ​​​​​​​- Responstiden från handkontrollen och båtens reaktion blir också snabbare, vilket gör att det helt enkelt blir roligare och lättare att köra med båten.
Felsökning om båten inte fungerar
1. Båten måste vara i vatten. För att propellrarna ska snurra. Detta är en säkerhetsåtgärd för att minska risken att skada sina händer.
2. Nya batterier Batterierna måste vara helt nya, för att säkerhetställa att båten ska fungera. Tex. det hjälper inte om ett batteri är nytt och resten är gamla.
3. Uppladdningsbara batterier Om du använder uppladdningsbara batterier, se till att de är laddade. Om de är laddade och båten fortfarande inte fungerar, testa batterierna i något annat för att se om det är batterierna det är fel på.
4. ON och OFF knapp Det kan finnas en On och OFF knapp på båten, kolla så att den står på ON.
5. Batterierna ska sitta i rätt. Se till att batterierna sitter på rätt håll.
6. Skulle båten fortfarande inte fungera Kontakta oss, så hjälper vi dig.  

2.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .