Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Bayala Rajana 70597

1 / 1

Schleich Bayala Rajana 70597

(1 recension)
75,90 kr
Den vetgiriga enhörningen Elany tillhör en grupp av sex föl, som alla har små gulliga blomtatueringar. De lever tillsammans på de underbara blomsterängarna i bayala. Rajana är otroligt nyfiken och gillar att lägga näsan i blöt överallt. Den vetgiri
  • 3
Läs mer
Den vetgiriga enhörningen Elany tillhör en grupp av sex föl, som alla har små gulliga blomtatueringar. De lever tillsammans på de underbara blomsterängarna i bayala. Rajana är otroligt nyfiken och gillar att lägga näsan i blöt överallt. Den vetgiriga enhörningen Elany tillhör en grupp av sex glittrande föl, som alla har små gulliga blomtatueringar. De lever tillsammans på de underbara, magiska blomsterängarna i bayala. Rajana är ett föl med upptäckaranda som gärna snokar runt av ren nyfikenhet. Hon och de andra fölen har redan upptäckt en massa saker och fått nya vänner bland drakarna och älvorna i bayala®. Hennes blomtatuering är lika intressant som hon själv. Rek. ålder från: 3 år. Storlek - Längd: 12,5 cm. - Bredd: 2,5 cm. - Höjd: 16 cm.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .