Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Föl med Täcke och Figur Tjej 42361

1 / 1

Schleich Föl med Täcke och Figur Tjej 42361

(1 recension)
152,90 kr
Schleich Föl med täcke och en fin liten flicka 42341. En liten häst som har ett mysigt täcke för att inte frysa. Det medföljer även en nappflaska så man kan ge fölet mjölkersättning. Flickans arm är rörlig så det hela ska bli mer verklighetstroget.
  • 3
Läs mer
Schleich Föl med täcke och en fin liten flicka 42341. En liten häst som har ett mysigt täcke för att inte frysa. Det medföljer även en nappflaska så man kan ge fölet mjölkersättning. Flickans arm är rörlig så det hela ska bli mer verklighetstroget. Alla Schleich-figurer är verklighetstroget modellerade och kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Den lilla flickan är fullständigt hänförd av det engelska fullblodsfölet som stojar på betesmarken. Hon är riktigt stolt över att varje dag få mata det med nappflaskan och stoppa om det med ett varmt föltäcke. De två är redan bästa vänner. Rek. ålder från: 3 år Paketet innehåller - 1 st. Engelskt fullblodsföl - 1 st. Flicka - 1 st. Täcke - 1 st. Flaska Passar till - Kids Globe, Micki, Siku, Schleich häststall, klicka här. Storlek - Längd: 7 cm - Bredd: 4 cm - Höjd: 8 cm

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .