Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344
Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344
Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344
Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344
Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344
Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344

1 / 6

Schleich Stall Ridcenter med ryttare & hästar 42344

(21 recensioner)
1299 kr
Schleich 42344 Häststall/Ridcenter med Ryttare & Tillbehör är den vackra hästgården som ligger omgiven av vackra skogar och ängar.Den nya stallbyggnaden är äntligen klar. Med sina gröna dörrar oc
Läs mer

Schleich 42344 Häststall/Ridcenter med Ryttare & Tillbehör är den vackra hästgården som ligger omgiven av vackra skogar och ängar.

Den nya stallbyggnaden är äntligen klar. Med sina gröna dörrar och rosa fönster är den mycket fin. Lissi och de andra flickorna kan inte vänta. Hästarna står i stora spiltor. De har halmbalar och foder, men först vill de komma ut på en ridtur. Hästgården är ett trivsamt hem för hästarna och den får de ridintresserades hjärtan att slå snabbare. De som rider vid det här stallet känner sig lyckligt lottade.

Flickorna fick hjälpa till att designa denna stallbyggnad. Det var därför som den blev så fantastiskt fin.

”Äntligen! Den nya stallbyggnaden är klar!” Förväntansfullt sätter sig Lissi i bilen. Hennes mamma går iväg. ”Förhoppningsvis är det så fint som ägaren Miller lovade!”, tänker Lissi. Hon hoppar ut så fort som de kommer fram till stallet. ”Wow! Det är till och med ännu finare än vad jag hade trott!” Med sina gröna dörrar och rosa fönster och fönsterkarmar ser stallet verkligen helt otroligt fin ut. Lissi springer omedelbart från bilen till stallbyggnaden. Hennes älskade arabsto, Stella, står i en av de stora boxarna. ”Jag har saknat dig så mycket!”, utbrister hon. De två dagarna som hon behövt vänta tills de äntligen kunde ses igen har känts som en evighet. Hon kramar om sin häst och hämtar en låda med äpplen och morötter. Hon matar Stella och sedan kan de två ge sig ut på en ridtur. Vilken underbar dag! Solen skiner, ett litet arabföl dansar runt i paddocken, fåglarna kvittrar och Lissi är glad över den nya stallbyggnaden. Om en stund ska hon borsta och mata sitt sto och ge henne en speciell present – ett helt nytt täcke.

Schleich Häststall är en fantastiskt detaljrik och verklighetstrogen hästgård från Schleich.

Den här hästgården ger dig många timmars rolig och fantasirik lek och blir det perfekta hemmet för dina SCHLEICH-hästar. Stallet har takfönster och stalldörrar som kan öppnas samt stora boxar utrustade med krubbor, vattenkoppar och hållare för sadlar och tömmar.

Vackra sommarkvällar får den sjunkande solen som lyser genom den närbelägna skogens grenverk silhuetten av en häst att avteckna sig mot byggnadens vägg.

Det händer alltid något på hästgården. Ryttare svingar sig upp i sadeln för att rida ut en vacker sommardag. Efter ridturen tar de hand om sina hästar som måste ryktas och borstas innan de får de sin favoritmat i boxen. Hästgården är den vackraste platsen i världen för ryttare, för det är ett ställe där deras hästar har det bra. Det är roligt att den nya Schleich-hästgården är lika realistisk som alla Schleich-hästarna. Här hittar du allt du behöver för att utfordra dina hästar: mat, krubbor och vattenkoppar. Det är nästan så att man känner lukten av hästar och äventyr som i ett riktigt stall!

Mått Ca: 57 x 14 x 38 cm

Schleich 42344 Häststall/Ridcenter med Ryttare & Tillbehör är inte lämplig för barn under 3 år.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .