Baby- och sängmobiler

Gör ditt barns sovrum lite mysigare med en fin sängmobil. Vi har sängmobiler i både trä och tyg. En sängmobil stimulerar ditt barn och gör det lite roligare att ligga i spjälsängen eller på skötbordet. Läs mer…

 

Babymobiler med och utan ljud

Vi har en mängd olika modeller att välja på. Vill du att babymobilen ska låta eller ska den vara tyst? En babymobil med musik kan få ditt barn att somna till tonerna av barnens favoriter eller klassiska melodier. Vi har även en modell, Taf Toys MP3 Stereo, som ger dig möjlighet att med hjälp av en micro-USB-sladd föra över vilken musik du vill till babymobilen.

Sängmobil med Dinglisar

Du hittar de populära Dinglisarna hos oss. Vi har både sängmobiler och barnvagnshängen med de gulliga små djuren. Sängmobilerna har dessutom en spegel i mitten så att ditt barn kan se sin egen spegelbild samt en speldosa för avslappnande musik. Produkterna är barnsäkra, vilket innebär att de är flamsäkra, giftfria och alla sömmar är testade och dragsäkra.

Musikmobil från 0 månader

En musikmobil går bra att använda från det att ditt barn är nyfött fram till dess att barnet kan resa på sig till sittande- eller krypläge. Då finns det risk att barnet får tag i mobilen och på så sätt kan fastna och skada sig själv. Tänk på att alltid plocka bort musikmobilen när barnet börjar bli för gammalt för den så att detta inte sker.

Köp din sängmobil online

På CDON.COM hittar du sängmobiler från märken så som Jabadabado, Rätt Start, Teddykompaniet och Skip Hop. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice så står de gärna till hjälp. Vi har snabb och trygg leverans!