Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Stor Nalle - Bukowski The Great Philip 90cm
Stor Nalle - Bukowski The Great Philip 90cm

1 / 2

Stor Nalle - Bukowski The Great Philip 90cm

340 kr
Rek pris. 350 kr
The Great Philip är en av Bukowskis största nallar.Philip har rörliga leder på fem platser, crèmefärgad, mjuk och smålockig päls med popnitade ögon och sydd nos.- Storlek: 90cmKvalité och säkerhet:Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart
Läs mer

The Great Philip är en av Bukowskis största nallar.

Philip har rörliga leder på fem platser, crèmefärgad, mjuk och smålockig päls med popnitade ögon och sydd nos.

- Storlek: 90cm

Kvalité och säkerhet:
Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.
Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska (generellt sådana material som används för denna typ av produkter) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier.

Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt. De använder inga som helst flammsäkrande medel på deras produkter. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter