Lekstugor, Gungor & Klätterställningar

Vill du göra din trädgård lite mer rolig för barnen? Hos oss hittar du lekhus, rutschkanor och gungor för alla åldrar. I vissa av modellerna är lekhuset kombinerat med de två! Barnen lär garanterat vilja spendera mer tid utomhus.Läs mer..

Lekstugor i trä

  • Stimulerar ditt barns fantasi
  • Finns både små och stora stugor
  • Många timmars lek

En lekstuga i trä kommer att stå i flera år. Ditt barn kommer att älska att kunna leka i sitt eget hus.

En lekstuga med kiosklucka ger ditt barn en möjlighet att leka affär. Kanske en lanthandel med frukt och grönt eller en kiosk med kakor och godis. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Endast ett lekhus?

Ett lekhus har många användningsområden. När ditt barn inte använder lekhuset så passar det perfekt att använda som förråd till utemöbler och trädgårdsredskap. Skulle ni få gäster och behöver ett extra rum så kan man i de lite större lekhusen lägga in madrasser och på så sätt skapa ett gästrum!

Rutschkanor och lekset

Vi har rutschkanor som lämpar sig för både inom- och utomhuslek. De mindre rutschkanorna med coola tryck från Disneys Bilar passar perfekt för de små barnen. De har till och med ett munstycke för vattenslang för roliga vattenlek under varma sommardagar.

För de lite äldre barnen som gärna klättar högt så har vi lekställningar i trä som har både en längre rutschkana, men även klättervägg och gungor.

Gungor för små och stora barn

Oavsett om du är ute efter en babygunga, tvillinggunga eller en helt vanlig gunga så hittar du det i vårt sortiment. Vi säljer även gungor med stativ, antingen med två eller fler gungor men även gungställningar med klätternät och dubbelstegar.

Köp utelek till trädgården online

Du hittar kvalitativa och säkra lekstugor, rutschkanor och gungor hos oss. Vi har produkter från märken så som Hörby Bruk, Wing King, Jabo och AXI. Beställ rolig utelek på nätet hos oss på CDON.COM för en snabb och trygg leverans!