Nerf guns

På CDON.COM hittar du många olika NERF guns så att du och dina kompisar kan pricka era motståndare med skumammunition! Klicka här för att läsa mer…

Vatten- och skumblasters från NERF

NERF Hasbro tillverkar en mängd olika NERF guns med bland annat skumskott och blasters du kan fylla vatten i för mer avancerade vattenkrig utomhus. Allt startade på 1970-talet med en skumboll som gjorde inomhusleken fri från olyckor som hårdare bollar kan orsaka. Sedan dess har NERF utvecklat en hel arsenal med olika blasters, vattengevär och armborst för många timmars lek både inomhus och utomhus.

N’strike blaster

NERF N’strike är en av våra mest populära blasters. Detta NERF Gun finns i olika utföranden och är en snabb och uthållig skumblaster som kan skjuta upp till 27 meter bort. Elite Hyper-fire kan dessutom avfyra hela 5 pilar i sekunden! En del NERF vapen har batteridrivna magasin, vilket gör att dina motståndare inte har en chans mot dig. Med en NERF gun i handen kan du vinna alla skumkrig!

Super Soaker vattenpistol

Till sommaren hör vattenlek, vill du ha den utlimata vattenpistolen så är NERF Super Soaker något för dig. Med en kontinuerlig vattenstråle kommer du garanterat att blöta ner alla du siktar på.

Elite Stratobow armborst

Är du ute efter något som rymmer många pilar så är NERF Elite Stratobow armborst något för dig! Med sin höga kapacitet på 15 pilar kommer ingen att undkomma ditt sikte. Skulle dessa inte räcka så kan du köpa till extra skott så att du aldrig behöver gå med tomt magasin.

Köp din NERF Gun idag

Du får snabb och säker leverans med CDON.COM. Köp din NERF gun hos oss idag och ge dig ut i strider med vatten- eller skumskott som ingen kan stå emot. Du handlar alltid tryggt och säkert på Nordens största varuhus och skulle du ha några frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.