Lektält & lektunnlar

Sätt upp ett mysigt lektält i ditt barns rum och använd det som myshörna, läshörna eller låt barnet själv få leka i det och utveckla sin fantasi. Vi har även lektält med färgglada bollar så att ditt barn kan få leka i sitt eget bollhav. En lektunnel kan sättas fast eller användas på egen hand för att krypa genom och glömma sig i. Läs mer..

 

Lektält i olika färger

  • Använd som myshörna, läshörna eller för skojig lek
  • Lätt att packa ihop och tar liten plats
  • Ventilerad med tygdörr

Om du vill skapa en mysig hörna i ditt barns rum som kan användas för timmar av roliga lekar så är det ett lektält du ska köpa. Ett lektält passar perfekt både inomhus och utomhus och låter ditt barn utforska sin fantasi.

Vi har lektält som är utformade som populära Disney-karaktärer. Möt Mack från Bilar eller Chase från Paw Patrol. Dessutom finns det lektält med motiv från My Little Pony och Spiderman.

När lektältet inte längre används så kan du snabbt och enkelt packa ihop det i den medföljande förvaringspåsen.

Lektält med bollhav

Ett lektält med bollhav ger ditt barn en riktigt skojig lekstund. Med hundratals färgglada bollar kan man dyka, kasta och simma runt i bollhavet. Bollarna är i plast så att man enkelt kan torka av dem om de skulle bli smutsiga.

Kryptunnel

En kryptunnel är en rolig inredningsleksak som fungerar utan och med ett lektält. Man kan gömma sig i det och till exempel bygga en hinderbana och se vem som kan krypa genom tunnel snabbast. Precis som med lektältet så är kryptunneln väldigt enkel att packa ihop och tar mycket liten plats.

Köp lektält och barntunnel online

Beställ ett lektält eller en barntunnel till ditt barn hos oss. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice. Vi ger dig en snabb och trygg leverans!