Badleksaker & Vattenleksaker

Vill du göra sommarens bad och sol extra skoj i år? Vi erbjuder vatten och badleksaker för barn i alla åldrar, så ta en titt på vårt utbud av badbollar, vattenpistoler, leksaksbåtar och annat skoj! Läs mer om vårt utbud av vattenleksaker. 

Gör sommaren roligare med våra vattenleksaker

Nu när solen och värmen är tillbaka är det perfekt tillfälle för att ta med familjen till stranden eller poolen och njuta av vattnet. Vi på CDON vill göra din sommar eller semester utomlands roligare än någonsin med våra vatten- och badleksaker! Badbollar, armpuffar och vattenpistoler är en del av de roligheter vi erbjuder för att göra din familjs sommar optimal.

Stranden och havet är väldigt intressant för barn med stor fantasi. På land finns snäckor och sand att leka med och under vattnet finns mycket spännande saker att upptäcka. Vi har ett stort utbud av simglasögon, badmössor och näsklämmor för barnen så dom kan se allt som finns under vattenytan.

Säkra badleksaker för alla åldrar

Vi vill att alla ska kunna ha det kul i vattnet, oavsett ålder, därför att vi en stor variation av flythjälpmedel även till dom alla yngsta. Våra badringar är barnsäkra och kommer i olika storlekar och för 0-1åringar kan du välja en av våra uppblåsbara badstolar. Men vi har även till vuxna och äldre barn som gillar att ta det lugn vid poolen.

Men solens värmestrålar kan även vara skadliga, speciellt för dom små, men vi har lösningen till det. Våra UV-tält som är enkla att montera är både praktiska och rymliga och hjälper dig att hålla solen borta när det behövs.