Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Vattenspridare till Studsmatta
Vattenspridare till Studsmatta

1 / 2

Vattenspridare till Studsmatta

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Bästa deals
99 kr
Denna fantastiska vattenspridare till studsmatta är den nya roliga nyheten som kommer användas varje dag under varma sommardagar. PERFEKT för födelsedagskalas eller stora till tillställningar. Föreställ dig att ha denna vattenspridare på ditt barns
Läs mer

Denna fantastiska vattenspridare till studsmatta är den nya roliga nyheten som kommer användas varje dag under varma sommardagar.

PERFEKT för födelsedagskalas eller stora till tillställningar. Föreställ dig att ha denna vattenspridare på ditt barns kalas. Barnen kommer att älska detta! Förutom att det är otroligt roligt att leka med vatten på studsmattan så svalkar den även barnets temperatur en het sommar vilket gör att barnet kan vara aktivt men ändå avsvalkat. 

Designen gör det extremt enkelt att installera. Den är justerbar så att den passar alla storlekar på trampolinätet! Den justeras så att den passar alla standardhöljen såsom rak stolpe, krökt stolpe, vinklade stolpar eller bågspolar, eftersom det fästs direkt på nätet.

HÅLLBAR: Det är tillverkat av högt UV-skyddat material som garanterar detta kommer att pågå i åratal. 

MYCKET SÄKER: extremt säkert för dina barn. Slangen är fäst på utsidan av nätet vilket eliminerar oönskad "gripande av slangen". 

Varumärke: Trampoline Waterfun - Rost Of Sweden

Denna produkt var även med i youtubern Swedish Family under 5:e augusti 2020. 
Se avsnittet här:

För produktspecifikation, se manual!!

 

M

Micke

För 10 månader sedan

Blev en riktig hit med barnen. Det vlir jättemycket vatten under studsmattan, så ställl gärna någon balja eller något där för att fånga upp vattnet :)

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.