Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yu-Gi-Oh! Maximum Gold Tuckbox

395 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Leksakshjältarna

Bevaka produktens pris

Förbereda dig för att uppleva den enastående skönheten och stilen under semestern med nya Premium Gold Rares i Maximum Gold!


Slående guld!


Premium Gold Rares är den ultimata utvecklingen av Yu-Gi-Oh! HANDELSKORT SPEL Guld sällsynta. Gyllene konturer och gränser accentuerar och förbättrar konsten du älskar och lägger till konsistens i korten. Symboler som nivåstjärnor och attributikoner lyser som pooler av ädel smält metall. Premium Gold Rares inspirerar till vördnad i alla Duelists hjärtan som ser dem, och Maximum Gold ger dig chansen att lägga 52 av Duelings finaste kort till dina däck som vackra Premium Gold Rares!


Osynliga skatter!


Ny Premium Gold-teknik är inte det enda sättet Maximum Gold kommer att få dina kort att se fantastiska ut. Sex vildt populära monster får helt nya variantkonstverk samt Premium Gold Rare-behandling, inklusive Droll & Lock Bird, Elemental HERO Stratos och Apollousa, Bow of the Goddess!


Dessutom kommer ett brett utbud av kort tillbaka som Rares, men eftersom detta är Maximum Gold kommer de att visas som Rares med guldbokstäver istället för vanligt silver!


Varje låda innehåller fyra maximala guldpaket med 7 kort vardera.


Den kompletta Maximum Gold-uppsättningen innehåller:

52 premiumguld sällsynta

110 guld-bokstäver sällsynta

Ej lämplig för barn under sex år!

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .