Nå ut till miljontals nya kunder - på Nordens ledande Marketplace

CDON.COM har funnits sedan 1999 och är ett av Nordens starkaste e-handelsvarumärken.

Som e-handlare kan du ansluta dig till CDON Marketplace för att dra fördel av vår starka marknadsposition, enkla verktyg och höga trafiksiffror - och därmed driva försäljning och marknadsföring i en ny kanal.

Fem fördelar med CDON Marketplace

  • Erfarenhet av e-handel sedan 1999
  • Tryggt och pålitligt varumärke
  • Integrera enkelt via vårt öppna API
  • Sälj produkterna i hela Norden
  • Exponera dina produkter för nya kunder

Tre steg till merförsäljning

Skicka in din ansökan
På vår sign-up sida fyller du i dina företagsuppgifter och skickar in en ansökan. Teamet på CDON Marketplace går igenom din ansökan och återkopplar. När ett avtal skrivits på skapas ett administrationskonto till dig.

Marknadsför och sälj
Ladda upp dina produkter och kom igång med din försäljning. Genom att sälja på CDON Marketplace stärker du ditt varumärke genom att synas på en etablerad och välkänd e-handelssite. Vi är alltid transparenta med att det är du som är säljare.

Få regelbundna utbetalningar
Vare sig du är en liten e-handlare som vill kickstarta din verksamhet eller en etablerad aktör som vill öka din försäljning är CDON Marketplace en gynnsam säljkanal.

Vad våra merchants säger

eStore
"Vi valde CDON som partner då de genuint satsar på att utvecklas tillsammans med sina partners. CDON har främst hjälpt oss att nå målgrupper som vi själva inte har kunnat nå i ett tidigt skede. Hur är då CDON folket? Supergrymma, kompetenta och riktigt härliga att jobba med!"

- Jimmy Tieu VD, JTI Ventures

Friluftsvaror
"Då vi ville öka vår omsättning och nå ut till nya kunder bestämde vi oss för att inleda ett samarbete med CDON. Vi är väldigt glada över att vi tog detta beslut då både omsättningen steg rejält samt att vi har nått ut till en bredare marknad. Vi kan varmt rekommendera CDON som en samarbetspartner."

- David Dudas E-commerce Manager, Friluftsvaror

iSecrets
”Vi började sälja på CDON Marketplace sommaren 2017 för att vidare bredda våra kanaler och nå ut till den stora målgrupp som marknadsplatsen tillhandahåller. Sedan samarbetet tog fart har vi sett en stadig och ständig omsättningstillväxt, och framtiden ser ljus ut. Tack vare en smidig integrationsprocess och ett proffsigt sätt att arbeta på är vi glada över att vara samarbetspartner till CDON!"

- Erik Larsson VD, iSecrets AB

Ongoal
"Med tidigare erfarenhet av försäljning via CDON Marketplace var det en självklar kanal när vi startade Ongoal – något vi inte ångrar. Via CDON når vi ut till väldigt många innebandy- och padelspelare runt om i Norden!"

- Magnus Lindgren VD, Ongoal Sweden AB

Kitchentime
”Att jobba med CDON Marketplace har varit ett kraftfullt sätt för oss att skapa ett ytterligare värde på det sortiment och den logistik som vi byggt upp för våra egna kanaler. För oss är det viktigt att vi långsiktigt bygger ett oberoende av enskilda försäljningskanaler och CDON Marketplace passar väl in i den strategin.”

- Joel Falck CEO / Co-Founder, KitchenTime AB

Framgångarna i siffror

100

Miljoner

...besökare årligen.

2,2

Miljoner

...mailprenumeranter.

Topp

3

...favoritbutik på nätet.*

600K

Följare

...på vår Facebook-sida.

88

Procent

...av den nordiska befolkningen känner till vårt varumärke.

* Framröstat i PostNords årliga undersökning "Svenska folkets e-handelsfavoriter"