Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Chernobyl (Blu-ray) (2 disc)
Chernobyl (Blu-ray) (2 disc)

1 / 2

Chernobyl (Blu-ray) (2 disc)

(25 recensioner)
Ingår i kampanjen: Black Friday
99 kr

-34%

149 kr
Denna gripande miniserie i fem delar med Jared Harris, Stellan Skarsgård och Emily Watson i rollerna, skildrar den fruktansvärda historien om den värsta katastrof som någonsin orsakats av människan: den kraftiga explosion som inträffade 1986 vid Tjer
  • Drama, TV-serie, HBO
  • Blu-ray
  • 2019
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Denna gripande miniserie i fem delar med Jared Harris, Stellan Skarsgård och Emily Watson i rollerna, skildrar den fruktansvärda historien om den värsta katastrof som någonsin orsakats av människan: den kraftiga explosion som inträffade 1986 vid Tjernobyls kärnkraftverk i Sovjetunionen.
Upptäck mer inom Film
Format DTS HD - Master Audio 5.1
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama TV-serie HBO
Format Blu-ray
Orginaltitel Chernobyl
Inspelningsår 2019
Skådespelare Jared Harris Jessie Buckley Stellan Skarsgård
Filmformat Widescreen (1.78:1) HD 1080p
Längd 321
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 7340112750930
L

Lena

För ett år sedan

Serien var seg, hade hört att den skulle vara bra

B

Bokföring enligt Monika

För ett år sedan

Egentligen hade jag inte tänkt se den här serien. Jag visste helt enkelt inte om jag vågade. Det som hände den där gången i april 1986 är för evigt fastetsat i mitt minne. Ingen visste något. Alla var rädda för att det var nu det hände. Jag minns att jag var på jobbet och tittade ut genom fönstret. Det regnade. Vräkte ner. Det hade jag hört att det inte var bra. Jag visste inte om jag skulle våga gå ut. Men när min bror sa "se den" så gjorde jag det. Ändå. Mestadels följer man forskare och partimän, men man får även se hur allt påverkade "vanliga" människor och då speciellt Lyudmilla Ignatenko som var gift med en av brandmännen som var först på plats. Det kommer även några scener med soldater och vad de måste göra. Allt känns så otroligt hopplöst. Jag håller för övrigt med min bror. Se den. Var beredd på att bli deprimerad, rädd och arg, men se den. OBS! Detta är en förkortad text. Hela finns på min blogg https://bokslut.blogspot.com/2019/06/tv-serie-chernobyl.html

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sten

För 2 år sedan

Mycket sevärd. En av de bästa jag sett.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 2 år sedan

Jag är knockad! Visst alla säger och skriver att detta är ett mästerverk, men det är det! Det ger inte bara en förklaring till det som hände, men också lika mycket en inblick i Sovjet på 80-talet. Många unga tror jag kan ha svårt att förstå hur länderna i "öst" fungerade under Sovjet tiden. Jag har alltid haft föreställningen av att olyckan berodde på undermålig teknik och bristande underhåll, Sovjet style. Att olyckan var man made och försakades av bristande information och dåligt chefskap var jag inte varse. Skådespeleri, filmning, miljöer och detaljer gör att vi sitter på första parkett och ser mardrömmen utspelas nästan som den filmandes på plats i realtid. Att se denna mini serie och inte bli berörd borde föranleda ett samtal till en psykolog. Ett sant mästerverk som alla borde se minst en gång i sitt liv!!

A

Anonym

För 3 år sedan

Förmodligen den bästa TV-miniserien någonsin. Bra från första scenen till den sista, och INGA svackor i mellan. Fantastiska skådespelare och ett ännu bättre manus. Enastående scenografi och specialeffekter. Kommer den i 4K?