Be You.

Be You.

Det finns en dator för just dig 
Du får aldrig kompromissa med det du brinner för. Med det stora utbudet av bärbara datorer i Windows Premium Collection kan du hitta en modell som passar just dig – din vardag, ditt arbetsliv och din fritid. 

Vill du ha touch eller tangentbord eller båda? Kreativa lösningar eller komplexa tal? Raffinerad elegans eller råstyrka? I vår Windows Premium Collection hittar du en dator som passar just dina behov. Så att du kan lägga fokus på att vara dig själv.

Mert - Fashion Designer

Jag kommer inte låta mig begränsas

För mig handlar kreativitet om frihet. Jag lever efter den filosofin när jag arbeter med min design på min Surface Pro. Med den lätta vikten kan jag enkelt bära runt den i min studio eller ta med den till ställen jag känner mig mest inspirerad. Förövrigt är den så kraftfull att jag kan arbeta i flera kreativa program samtidigt. Det är därför det är mitt favoritverktyg i arbetet.

Victoria - Designer

Det visuella är viktigt – både för min design och med min laptop

Jag slutade mitt jobb för att fokusera heltid på mitt egna projekt. Jag ville inte begränsa mig och min design. Idag gör jag allt från att designa till att hålla websidan up to speed. Surface Laptop är en stor del av min process, touch-skärmen inspirerar mig att jobba på nya sätt – och jag älskar faktumet att den är så tunn och lätt och därför passar perfekt i mina väskor. Jag är så tacksam att jag var modig nog att göra detta. Det är en dröm för mig att jobba med detta varje dag.

Julie - Rapper and gamer

Min Surface Book är alltid på jobbet

Oavsett om jag skriver texter, gör musik, video, bloggar eller spelar så gör jag allt detta på min Surface Book. Den är min kreativa plattform - mitt instrument, min laptop och min surfplatta . Och det är också där jag träffa mina fans när jag inte är ute och spelar. Det är en stor power-dator som kan dra riktigt mycket och det är ganska cool.

Surface Pro

Surface

Surface Book 2

Nya Surface Book 2

Glöm inte tillbehören