Köp en 2-i-1-laptop med Intel ® -processor Få 1.000 kronor tillbaka* Köp en 2-i-1-laptop med Intel ® -processor Få 1.000 kronor tillbaka*När du köper en Windows 2-i-1 laptop med Intel-processor för minst 3989 kronor får du 1000 kronor tillbaka*.
Så här fungerar det

Så här fungerar det

Köp en Windows 2-i-1 laptop med Intel-processor för minst 3989 kr mellan 4 och 24 september 2017 (gäller ej begagnade produkter). Max 1 produkt per person.
Du betalar fullt pris vid köpet och gör sedan anspråk på återbetalning. Anspråk på återbetalning ska göras mellan femton (15) och fyrtiofem (45) dagar efter inköpet.
Anspråk görs genom att fylla i formuläret på moneyback.microsoft.se. Vid anspråket behöver du ha en kvittokopia samt ett foto som visar etiketten på förpackningen tillgängligt.
När ditt anspråk är godkänt betalas pengarna ut till ditt bankkonto inom åtta (8) veckor.

Lär dig mer om 2-i-1.

Varför välja mellan dator och surfplatta?
Med en 2-i-1-laptop behöver du inte välja mellan prestanda och flexibilitet. Du får en surfplatta när du vill och en bärbar dator när du behöver. Välj en 2-i-1-laptop med en kraftfull prestanda från Intel – då kan du vända, vrida och använda touch-skärmen vart du vill och när du vill utan att förlora effektivitet och upplevelsen av en riktig dator.

Mert - Fashion Designer

Jag kommer inte låta mig begränsas

För mig handlar kreativitet om frihet. Jag lever efter den filosofin när jag arbeter med min design på min Surface Pro. Med den lätta vikten kan jag enkelt bära runt den i min studio eller ta med den till ställen jag känner mig mest inspirerad. Förövrigt är den så kraftfull att jag kan arbeta i flera kreativa program samtidigt. Det är därför det är mitt favoritverktyg i arbetet.
Läs mer om Surface Pro här

Victoria - Designer

Det visuella är viktigt – både för min design och med min laptop

Jag slutade mitt jobb för att fokusera heltid på mitt egna projekt. Jag ville inte begränsa mig och min design. Idag gör jag allt från att designa till att hålla websidan up to speed. Surface Laptop är en stor del av min process, touch-skärmen inspirerar mig att jobba på nya sätt – och jag älskar faktumet att den är så tunn och lätt och därför passar perfekt i mina väskor. Jag är så tacksam att jag var modig nog att göra detta. Det är en dröm för mig att jobba med detta varje dag.
Läs mer om Surface Laptop här

Gabbie - Student & Streamer

Jag har byggt upp ett eget Gaming Community

Jag har alltid varit intresserad av gaming - och för mig handlar det om strategi. Jag har byggt ett community, så jag kan fokusera på streaming på heltid. Och jag älskar faktumet att jag kan möta människor i verkligheten. Med ASUS ROG har jag en kraftfull laptop som också är enkel att ta med när jag vill träffa människor och spela. Det är så coolt när vi kan jobba tillsammans som ett team.
Läs mer om ASUS ROG Strix GL533 här

Olli - Architect

Den ska inte bara fungera, den ska vara snygg också.

“Jag har själv upplevt hur svårt det är att ha råd med ett hem som student. Så nu ritar jag hus som tar upp mindre plats och kostar mindre. Med det räcker inte med att bara konstruktionen funkar, utseendet är lika viktigt. Det är förmodligen därför Lenovo Yoga 910 med sin snygga, slimmade design och samtidigt tillräckligt mycket kraft för att klara en hel dag på fältet har blivit min favorit och mitt perfekta arbetsverktyg.”
Läs mer om Lenovo Yoga 910 här

Pia - Industrial designer

Att skapa någonting meningsfullt med potatis och papper

Danska Pia har en passion för hållbarhet, och hon fick idén att skapa en urna som är gjord av papper och potatis. Surface Pro 4 hjälper henne att leva sin dröm och nå sina mål. ”Designen är skapad på min Surface Pro 4, som är så flexibel att jag kan ta med den överallt och jobba var jag vill”.
Läs mer om Surface Pro här

Julie - Rapper and gamer

Min Surface Book är alltid på jobbet

Oavsett om jag skriver texter, gör musik, video, bloggar eller spelar så gör jag allt detta på min Surface Book. Den är min kreativa plattform - mitt instrument, min laptop och min surfplatta . Och det är också där jag träffa mina fans när jag inte är ute och spelar. Det är en stor power-dator som kan dra riktigt mycket och det är ganska cool.
Läs mer om Surface Book här

Daniel - Barista och skatare

Hur kan vi acceptera mediokert kaffe?

Som barista är min främsta uppgift att ta fram det bästa i kaffet. I själva verket är smaken och lukten av kaffe mycket mer komplicerad än vin. Med Asus UX360 är jag alltid redo att ge föreläsningar om min stora passion för kaffe. Det är en fantastisk dator och ett bra exempel på att god kvalitet inte behöver kosta en hel del.
Läs mer om ASUS Zenbook Flip S UX370 här