Köp iPhone 6 online

Apples iPhone 6 är större, tunnare, snabbare och bättre än sin föregångare, med helt ny design och hårdvara. Välj modell och köp din iPhone 6 från CDON.COM.
Läs mer

Apple kombinerar återigen stil och funktionalitet och infriar alla högt ställda förväntningar med sitt senaste tekniska mästerverk, iPhone 6. Trots att den nu har en större och mer användarvänlig Retina-skärm på 4,7 tum har mobilen blivit tunnare än sin föregångare iPhone 5s. Tjockleken är endast 6,9 mm (iPhone 5s: 7,6 mm).

Du kan få din iPhone 6 i färgerna guld, silver eller rymdgrå, och även med riktigt stort lagringsutrymme på upp till 128 GB, vilket innebär att du kan installera ännu fler appar/spel och spara fler mediefiler och foton. Retinaskärmen med 1337 x 750 bildpunkter erbjuder kristallklar bildkvalitet från alla vinklar och ger dina appar och spel en tendens att ”sticka ut” från skärmens yta.

Naturligtvis är iPhone 6 inte bara vacker att se på, utan är även i en teknisk klass för sig. Apples nya 64-bitars A8-processor har upp till 50 gånger högre CPU-prestanda och en 84 gånger snabbare grafikprocessor jämfört med den första generationens iPhone. Trots det är den energisnål, med en standbytid på upp till 250 timmar (mer än 10 dagar). Utöver A8-processorn är iPhone 6 utrustad med kretsen M8, som avlastar huvudprocessorn genom att hantera merparten av mobilens många sensorer.

iPhone 6 stöder även nya trådlösa tekniker, inklusive Wi-Fi baserat på den senaste 802.11ac-standarden med överföringshastigheter på upp till 433 Mbps. Det stora antalet 4G/LTE-frekvensband ger dig snabb Internetuppkoppling nästan oavsett var du befinner dig på jordklotet. Även NFC-teknik är integrerad för mobila betalningar med det kommande betalsystemet Apple Pay.

Kameran har inte heller lämnats oförändrad i iPhone 6. De två iSight-kamerorna har en upplösning på 8 megapixel bak och 1,2 megapixel fram, med videoinspelning i 1080p och 720p. Huvudkameran kan även spela in video med extra hög uppdateringsfrekvens, vilket möjliggör slowmotion-video. Dessutom har kamerorna förbättrad ansiktsigenkänning och en lins i hållbart safirglas. Sist men inte minst använder iPhone 6 den senaste versionen av Apples mobila operativsystem, iOS 8.1, som inkluderar en mängd nya funktioner som förbättrar din iPhone 6-upplevelse.